Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εξαιρετική η Χαλκηδόνα 5-2 την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Ξεδίπλωσε και πάλι της αρετές της η ομάδα της Χαλκηδόνας, αυτή την φορά στο δεύτερο μέρος και νίκησε δίκαια την ΑΕ Μοσχάτου με 5-2 και μάλιστα χωρίς τον σκόρερ της Αυγέρη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και τον τιμωρημένο Αθανασιάδη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με υπέροχο τέρμα του Αγγελάτου στο 24’ (0-1) και δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Παναγιωτόπουλο που πήρε το ριμπάουντ  μετά από κεφαλιά του Γκέγκα σε σέντρα του Κουρτή (1-1).

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν μετά από κόρνερ του Κούρτη ο Γκέγκα με κεφαλιά σημείωσε το (2-1), στο 65’ ο Κορτέσης μετά από ασίστ του Οικονομάκη σημείωσε το ( 3-1), στο 75’ ο Κούρτης  πλάσαρε εύστοχα για το (4-1) και ο Παναγιωτόπουλος στο 80΄με πλασέ μετά από πάσα του Οικονομάκη πραγματοποίησε το (5-1) . Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Δρόσος στο 87’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Παναγιωτόπουλο και Κορτέση.

Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος.

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Κούρτης(78′ Σουλιώτη), Πνευματικός Ε.(58′ Μάνθος), Φέκος, Μπουζάλι, Κατσάνης, Βοργιάς(46′ Κορτέσης), Καρυτινός(70′ Μανδαμαδιώτης), Παναγιωτόπουλος, Τσαλίκης, Γκέγκα(58′ Οικονομάκης).

ΑΕ Μοσχάτου: Κάλα, Λιούμπο, Οικονόμου, Βασιλείου, Καφέζας(73′ Κουρέας), Μυλόπουλος, Αγγελέτος, Τσονόπουλος(86′ Τσιώτος), Τάνταρος(65′ Κανελλόπουλος), Δρόσος, Κατσίκης.