Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εξαιρετικός Αίαντας 4-1 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Την εξαιρετική του κατάσταση επιβεβαίωση ο Αίαντας Σαλαμίνας, επικράτησε με 4-1 του Ίκαρου Καλλιθέας και κράτησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου τρεις στροφές πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 6’ με υπέροχο τέρμα του Ndoja (0-1) χωρίς να καταφέρνουν τελικά μα πάρουν κάτι από το παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση στο 8’ με τέρμα του Χατζή (1-1) και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 35’ με τον Ζέρβα (2-1), στο 38’ ο Δημακάκος με πέναλτι έκανε το 3-1 και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Σαλαμίνιων Χατζής στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας.

Αίας Σαλαμίνας: Σαββάκης, Παπαϊσιδώρου(89′ Ευθυμιάτος), Τζαβάρας, Δημακάκος, Τζιόλας, Παπασταύρος(46′ Lacka), Σταφσουλάι(77′ Καρνέσης), Δάλλας(46′ Κοκλιώτης), Ζέρβας, Μπιλίμπασι(75′ Μπακουλάτης), Χατζής.

Ίκαρος Καλλιθέας: Ηλιάδης, Ηλιόπουλος(75′ Σαμουρκασίδης), Καραουλάνης, Τσαρούχας, Ναυπλιώτης, Πλέσσας(66′ Zarfuli), Ndoja, Σεϊτανίδης, Τσουφλίδης Γ.( 58′ Πετρίδης), Γραίος, Μαγουλάς Χ.( 46′ Μαγουλάς Π.).