Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εξαιρετικός Αγιος Δημήτριος, 3-0 τον Ηφαιστο Περιστερίου

Published

on

Κάνοντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση ο Αγιος Δημήτριος νίκησε τον Ηφαιστο Περιστερίου με 3-0 και συνέχισε την εξαιρετική πορεία του.

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς, ενώ ο Ηφαιστος έμεινε στους 27. Οι φιλοξενούμενοι πάντως τα έχουν με την ατυχία τους, αφού με το σκορ στο 1-0 είδαν δύο φορές τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι των αντιπάλων τους.

Στο 40′ ο Κασπίρης έκανε το 1-0, ενώ στο 44′ η προσπάθεια του Κολονέρου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 56′ η Κοζάκης στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στο 60′ ο Λεονάρντο με μαγική ενλεργεια μπήκε κυριολεκτικά με τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 80′ ο Ηφαιστος έμεινε με 10 παίχτες λίογω αποβολής του Φουκούλη με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κοτσοβός διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Κορδάς, Κοζάκης (75′ Νομικός), Ντάφλας (46′ Βλαχόπουλος), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Βαφειάδης, Κασπίρης (85΄Μιτσάνι), Κοτσοβός.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης (46′ Σταυρόπουλος), Πάζα, Λιούκας, Σκούμας, Τρακόσης (60′ Ρέτσος), Κολονέρος (60′ Ράπτης), Λάγγας, Γονής (70′ Κέσκος).