Connect with us

Γ Εθνική

Εξαιρετικό το Χαϊδάρι, 2-0 άνετα τον Γρανίτη

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση το Χαϊδάρι νίκησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ τον Γρανίτη Χανίων με 2-0 και έκανε ένα ακόνη βήμα για την άνοδο.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, ενώ ο Γρανίτης με 1 βαθμό είναι 6ος.

Η ομάδα του Γιάννη Χλωρού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά πότε η ατυχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Τερεζάκης δεν του το επέτρεψαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους, και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Η πρώτη καλή στιγμή για το Χαϊδάρι ήρθε στο 9′ όταν από σέντρα του Παληγεώργου ο Γιαννακόπουλος έπιασε κεφαλιά αλλά ο Τερεζάκης έδιωξε σε κόρνερ. Το σκορ άνοιξε στο 19′ όταν ο Παληγεώργος με φανταστική ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε στον Γιαννακόπουλο που με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο έλειψε αμέσως να έρθει και το 2ο γκολ, όταν ο Γκρέμπι γύρισε στον Αποστολόπουλο, αυτός σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε σε αμυντικό πέρασε ελάχιστα έξω. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Αποστολόπουλο, ο Παληγεώργος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Μέσα σε 2 λεπτά το Χαϊδάρι είχε δύο πολύ καλές στιγμές. Αρχικά στο 34′ με το σουτ του Παληγεώργου να καταλήγει άουτ, ενώ στο 34′ ο ίδιος παίχτης έστρωσε στον Γιαννακόπουλο που από καλή θέση σούταρε και πάλι άουτ. Στο 37′ στην μοναδική καλή στιγμή του Γρανίτη, το σουτ του Δρακάκη πέρασε άουτ. Στο 39′ ήρθε το 2ο γκολ, όταν ο Παληγεώργος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπεριάδη, και ο Αποστολόπουλος με άψογη εκτέλεση έκανε το 2-0. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους στο 43′ το πολύ καλό φαλτσαριστό σουτ του Παληγεώργου πέρασε μόλις έξω από τη συμβολή των δοκαριών.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, και στο 51′ ο Αποστολόπουλος με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γιαννακόπουλο, με το πλασέ του τελευταίου να περνάει παράλληλα με την εστία. Στο 55′ ο Τερεζάκης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπιταξή, ενώ στο 57′ έκανε διπλή επέμβαση αποκρούοντας διαδοχικά το σουτ του Γκρέμπι και την κεφαλιά του Γιαννακόπουλου. Στο 62′ ο γκολκίπερ του Γρανίτη έκανε την απόκρουση του αγώνα σε φοβερό σουτ του Αποστολόπουλου. Ο Μάκρας στο 70′ σούταρε άουτ, ενώ στην τελευταία καλή φάση του αγλωνα το μακριν.ο σουτ του ίδιου παίχτη πέρασε και πάλι άουτ.

ΧΑΪΔΆΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (67′ Καμπεράι), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (87′ Χλωρός), Κατσάρας (75′ Αντωνόπουλος), Παληγεώργος (67′ Μάκρας), Αποστολόπουλος (75′ Βλαχόπουλος), Γκρέμπι.

ΓΡΑΝΊΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΊΝΑΣ: Τερεζάκης, Κολομπάκης Χ. (46′ Μεγαλακάκης), Κατσαρός (67′ Στεφανίδης Σ.), Στεφανίδης Ηλ., Παπακαστρήσιος, Κολομπάκης Γ. (84′ λ.τ. Κελάκης), Νάστο, Δρακάκης, Ρουσάκης, Μπεριάδης (46′ Κοκάκης), Παπαδάκης (75′ Κοκκινάκης).