Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εξαλλοι στον ΑΟ Ιλίου με την διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα Γλυφάδας

Published

on

Ακόμη δεν μπορούν συνέλθουν στον ΑΟ Ιλίου από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Γλυφάδας…

Η διοίκηση εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, καταγγέλοντας τόσο την διαιτησία του αγώνα όσο και την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών του Αστέρα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Όλοι όσοι βρεθήκαμε χτες το απόγευμα στο γήπεδο της Γλυφάδας γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων και διαιτητικών αποφάσεων από τον διαιτητή Χριστοδούλου και τον Α’ βοηθό Βαμβακά, οι οποίες υποχρέωσαν την ομάδα μας σε άδικη ήττα .

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε…ο διαιτητής από το πρώτο λεπτό ανέχτηκε το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των παιχτών της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μας να κινδυνεύουν με σοβαρούς τραυματισμούς. Αποκορύφωμα η φάση του 35′ όταν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα με το 4 κλώτσησε εκτός φάσης τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Ελεύθερο, μένοντας προς γενική κατάπληξη ατιμώρητος.

Στο τελευταίο 15λεπτο και με την ομάδα μας να αγωνίζεται (δικαίως) με 10 ποδοσφαιριστές, άρχισε η καταιγίδα των διαιτητικών σφαλμάτων. Στο 75′ έγινε ξεκάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα μας και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τον διαιτητή Χριστοδούλου να δείχνει σέντρα. Ευτυχώς ο βοηθός είδε το κραυγαλέο λάθος και υπέδειξε την παράβαση… Στο 84′ και αφού η μπάλα είχε καταλήξει άουτ το οποίο είχε ΗΔΗ ΥΠΟΔΕΊΞΕΙ ο βοηθός υπήρξε σύγκρουση δύο ποδοσφαιριστών μέσα στην περιοχή μας, με τον διαιτητή προς γενική κατάπληξη να δείχνει πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα, γίνεται εμφανέστατο φάουλ πάνω στον αρχηγό της ομάδας μας Σταύρο Δαούτη,το οποίο παραδέχτηκε σαν λάθος του ο διαιτητής ζητώντας συγγνώμη, και στην εξέλιξη της φάσης ποδοσφαιριστής των αντιπάλων ευρισκόμενος σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ σκόραρε, με διαιτητή και βοηθό να δείχνουν γκολ, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της ομάδας μας, αλλά και το γέλιο και την θυμηδία όλων όσων ήταν παρόντες.

Καταγγέλλουμε επίσης τον βοηθό Βαμβακά για εξύβριση προς τον προπονητή μας κατά τις διαμαρτυρίες στο τρίτο γκολ.

Δεν καταλογίζουμε ευθύνη στην ΕΠΣ Αθηνών, αλλά προσπαθούμε να κατανοήσουμε πώς γίνεται δύο τόσο έμπειροι διαιτητές κάνουν τόσα πολλά και τόσο σοβαρά λάθη, όλα σε βάρος της ομάδας μας…δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπήρξε δόλος, αλλά δεν βρίσκουμε κάποια άλλη λογική εξήγηση.

Όλοι εμείς στον ΑΟ Ιλίου είμαστε άνθρωποι του μόχθου και δεν ζούμε ΑΠΟ την ομάδα μας, αλλά ζούμε ΓΙΑ την ομάδα μας, ακόμη και εις βάρος της οικογένειας μας… προφανώς η ευγένεια και η καλοσύνη εκλαμβάνονται σαν αδυναμία …από την στιγμή που δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στην ομάδα μας, τον οποίο δεν ζητάμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε με τον δικό μας τρόπο τον ιδρώτα των παιχτών μας και τα συμφέροντα του συλλόγου μας…

Για τον λόγο αυτό ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Χριστοδούλου και του βοηθού Βαμβακά οι οποίοι μας υποχρέωσαν σε ήττα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας, φέτος αλλά και όσο θα υπάρχουμε…δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι αυτή την φορά θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την οργή του κόσμου μας, κάτι που με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε χτες…

Όσον αφορά την ομάδα του Αστέρα Γλυφάδας δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοίκηση και το επίσημο σωματείο…δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο για αρκετούς ποδοσφαιριστές του, που χωρίς καμία απολύτως αιτία, εκτός από το αντιαθλητικό παιχνίδι τους, εξύβριζαν συνεχώς σκαιότατα (μάνες, σπίτια κλπ) τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και τους ανθρώπους του πάγκου μας…..

Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Λερούτσος

Το ΔΣ του ΑΟ Ιλίου