Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εξελίξεις στον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Εξελίξεις είχαμε στον Ήφαιστο Περιστερίου παραιτήθηκε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καραγιαννιώτης, και ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Καραγιαννιώτης . Επίσης πρόκειται να παραιτηθεί και ο ταμίας του συλλόγου Γιώργος Κολοκότσιος. Συγκεκριμένα, οι Κ. Και Θ. Καραγιαννιώτης γνωστοποίησαν την απόφασή τους να παραιτηθούν , με την παρακάτω δήλωση: «Μετά απο δύο χρόνια συμμετοχής στα κοινά του Ηφαίστου Περιστερίου θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τις παραιτήσεις μας, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους στον Ήηφαιστο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ιστορικό σωματείο του Περιστερίου».

Ο Γ.Κολοκότσιος δήλωσε : «Μετά απο ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό αποφάσισα να ανακοινώσω την παραίτηση μου τέλος Μαϊου΄. Ευχαριστώ για την τιμή που μοθ κάνατε και μου εμπιστευθήκατε αυτή την θέση. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ».

Οπωσδήποτε, ο Ήφαιστος εντελως απρόσμενα βρέθηκε σε διοικητική κρίση και είναι φυσικά άγνωστο τι θα γίνει στη ζυνέχεια και κατα πόσον θα βρεθεί γρήγορα λύση για να ξεπεραστεί η κρίση. Πιθανότατα να γίενι γενική συνέλευση και συμπληρωματικές εκλογές για να καλυφθούν οι θέσεις των παραιτηθέντων.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply