Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Εξετάσεις….διαιτητών στην ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

διαιτητές -επσα

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-24 του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αν. Αττικής ενημερώνουμε τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία Διαιτητές ότι το Σάββατο  02/9/2023 και ώρα 08.30’ π.μ θα πραγματοποιηθούν   γραπτές εξετάσεις όλων των Διαιτητών και Παρατηρητών Διαιτησίας  της ΕΠΣΑΝΑ (εξαιρούνται όσοι Διαιτητές και Παρατηρητές συμμετείχαν και θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ) των οποίων η παρουσία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων   η ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ θα καταρτίσει τους νέους πίνακες Διαιτητών και Βοηθών  Διαιτητών 4ης ,5ης, και 6ης κατηγορίας Περιόδου 2023-24 σε συνέχεια του Κανονισμού Διαιτησίας και σε πλήρη εφαρμογή του ισχύοντος καταστατικού μας.

Η ύλη των γραπτών εξετάσεων προέρχεται από  τις ερωτήσεις που έχουν αναρτηθεί στο Site της ΕΠΟ στα θέματα Διαιτησίας και σας έχουν  σταλεί και στο ομαδικό Viber .

Διαιτητές ή Παρατηρητές που δεν θα συμμετάσχουν στις παραπάνω εξετάσεις δεν θα έχουν δικαίωμα αξιολόγησης και συμμετοχής τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23 στα νέα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Για την συμμετοχή στις εξετάσεις ΟΛΟΙ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ τα κάτωθι:

1.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

2.Οφθαλμολογική εξέταση από Δημόσιο Νοσοκομείο η ιδιώτη γιατρό με σχετικές γνωματεύσεις οπτικής οξύτητας-αντίληψης χρωμάτων.

3) Για τους Εν Ενεργεία Διαιτητές-Βοηθούς ( ΜΟΝΟ )   – Υπέρηχο καρδιάς με γνωμάτευση από Δημόσιο Νοσοκομείο η ιδιώτη γιατρό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

08.30’                   Προσέλευση

08.30’- 09.00        Κατάθεση Δικαιολογητικών

09.15 – 09.30         Χαιρετισμός από πρόεδρο ΕΠΣΑΝΑ-Ενημέρωση από ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ

9.30 – 11.00           Αγωνιστικές εξετάσεις

11.15’- 13.00’         Γραπτές Εξετάσεις

 

Ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι οι εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ στην Παλλήνη.