Connect with us

stoplekto

Εορταστικό τουρνουά οι Νέοι Ευγενείας σήμερα

Published

on

Με κυρίαρχο σύνθημα «όχι στα ναρκωτικά » διεξάγεται σήμερα στις 16.00  στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής το εορταστικό τουρνουά ποδοσφαίρου  που διοργανώνουν οι Νέοι Ευγενείας σε συνεργασία με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ( Κ.Ε.Θ.Ε.Α.) .

Μετέχουν η Μικτή Τύπου(δημοσιογράφοι, ηθοποιοί)η ομάδα του ΚΕΘΕΑ  , οι βετεράνοι των Νέων Ευγενείας, καθώς και οι  γονείς  των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου.

  • Από τη διοίκηση του Α.Π.Ψ.Ο Νέοι Ευγενείας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Με γνώμονα την φιλοσοφία λειτουργίας του Συλλόγου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση των παλαιμάχων των Νέων Ευγένειας, τον Κώστα Χατζηβασιλείου, τον Αργύρη Σπυριδάκη, τον Μιχάλη Ζωγράφο, τον Άκη Πετρίδη, τον Κυριάκο Βουδογεώργη και όλους τους παίκτες της ομάδος, για την οικονομική και ηθική στήριξη τους. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να υλοποιήσουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχουμε θέσει και με βήματα αργά και σταθερά να οδηγήσουμε τον Σύλλογο στην θέση που του αρμόζει. Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν όλες οι διοικήσεις των υπόλοιπων ομάδων παλαιμάχων του Πειραιά με σκοπό την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χρόνια Πολλά σε όλους και το 2017 να χαρίσει Χαρά, Αγάπη, Υγεία, προσωπική και κοινωνική ευημερία.»