Connect with us

stoplekto

Επένδυση στο μέλλον για τον ΑΟ Καραβά

Published

on

Σε δυο ακόμα μεταγραφές  νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΟ Καραβάς . Του 19χρονου Κριστιάν Χοντάι και του 18χρονου Δημήτρη Τσουγκράκη. Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις

Για τον Χοντάι :

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμα προσθήκη νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ μας.
Αναφερόμαστε στον Κριστιάν Χοντάι γεννηθείς το 2000.
Ο Χοντάι πρίν δύο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός απο τον Εθνικό Πειραιώς στο εφηβικό μας με κάποιες συμμετοχές και στην ανδρική μας ομάδα,αφήνωντας μάλιστα εξαιρετικές εντυπώσεις.Έχει αγωνιστεί επίσης στον Αχαρναϊκό ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με την ομάδα του ΑΠΟ Κερατσινίου.
Ο υψηλόσωμος Χοντάι με ύψος 1.90 δείχνει να έχει όλα αυτά τα στοιχεία και προσόντα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα εντός του αγωνιστικού χώρου.
Είμαστε βέβαιοι οτι μέσα απο την προπόνηση και την καθοδήγηση του προπονητή μας θα μπορέσει να αξιοποιήσει το ταλέντο του και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.
Κριστιάν καλωσήρθες πάλι κοντά μας,σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Για τον Τσουγκράκη :

«Άλλος ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι πλέον και επίσημα μέλος του ρόστερ μας.Ο λόγος για τον Τζουγκράκη Δημήτρη γεννηθείς το 2001.
Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα μέσα απο τις ακαδημίες της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αγωνιζόμενος μέχρι την Κ20.
Οι συστάσεις που δόθηκαν και ο χαρακτήρας του αθλητή,μας οδήγησαν ώστε να ζητήσουμε τον δανεισμό του απο την ΠΑΕ Πλατανιάς για έναν χρόνο.
Ευχή όλων είναι η ομάδα μας να γίνεται ένα σκαλί εξέλιξης,για οποιονδήποτε ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή μιας και αυτό δουλεύουμε μέσα και απο τις δικές μας ακαδημίες.
Δημήτρη σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία με πολλές επιτυχίες.»