Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Επένδυση στο μέλλον η Oδηγήτρια

Published

on

Oι πρώτοι τέσσερις έφηβοι στην πρώτη ομάδα της Οδηγήτριας είναι γεγονός με εντολή του Τέλη Μελά. Οι Μανώλης Μουστάκας (1996) ο όποιος πήρε το βάφτισμα του πυρός στο νικηφόρο κυριακάτικο παιχνίδι για 80 λεπτά, Κώστας Ξηρογιαννης (1996), Σπύρος Γλυνός(1997), Γιώργος Μαριάνoς(1997)..πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή φουρνιά νέων ποδοσφαιριστών..Ήδη έχει συνεννοηθεί ο Τέλης Μελάς με την διοίκηση της Οδηγήτριας μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα του εφηβικού τμήματος να ανέβουν στην πρώτη ομάδα και αλλά ταλαντούχα παιδιά…

Από εκεί και πέρα αγωνία για τον τραυματισμό του Θανάση Μαστρογιάννη επικρατεί στις τάξεις της ομάδας καθώς έφυγε τραυματίας από το κυριακάτικο παιχνίδι στο δέκατο λεπτό..( του γύρισε το γόνατο)..με αγωνία οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του..

Στα αγωνιστικά τώρα ο τεχνικός του συλλόγου δε υπολογίζει για τον ανεβληθέν παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τέταρτη στις 15:00μμ στο γήπεδο Χαραυγής με αντίπαλο τον Άρη Αμφιάλης τον Ιπποκράτη Στυλιανό.. Ακόμα αμφίβολοι είναι ο αρχηγός Μιχάλης Μιχαλολιάκος που για επαγγελματικούς λόγους αλλά και ο Νίκος Μουστάκας καθώς έχει ένα μικρό πρόβλημα στο δεξί τετρακέφαλο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply