Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Επένδυση στο μέλλον με Παπαδόπουλο ο Απόλλων Ποντίων

Published

on

Σε μια πολλά υποσχόμενη κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Ποντίων, που δείχνει ότι εστιάζει πολύ και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Νέο μέλος του συλλόγου αποτελεί ο 16χρονος φέρελπις επιθετικός Νίκος Παπαδόπουλος, ένα πολύ καλό ταλέντο, που στο σύλλογο εκτιμούν ότι η πορεία του θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Θύελλας Καμαρίου στη Σαντορίνη, για να μεταπηδήσει σε εκείνες της Κηφισιάς, όπου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα των Κ14. Συνέχισε στις ακαδημίες Coerver εδώ την Ελλάδα, όπου τον ανακάλυψε ο ΑΟ Πεύκης, με τον οποίο έχει συμμετοχές κανονικά στην αντρική ομάδα, έχοντας σκοράρει και σε επίσημα(Κύπελλο ΕΠΣΑ) και σε φιλικά ματς.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό του Απόλλωνα Ποντίων και είναι σίγουρο ότι ο προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος, θα του δώσει ευκαιρίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

ΦΩΤΟ: Στη φωτογραφία δεξιά ο νεαρός Νίκος Παπαδόπουλος, δίπλα στον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Ποντίων Θεόδωρο Καζάντζη.