Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψαν στις νίκες οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-0 τον Νεοπεντελικό

Published

on

Την επιστροφή στις νίκες πέτυχαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που επικράτησαν με 2-0 επί του Νεοπεντελικού.

Εφτασαν έτσι τους 12 βαθμούς και ανέβηκαν τουλάχιστον προσωρινά στην κορυφή, ενώ ο Νεοπεντελικός έμεινε στους 4 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έσπασαν τα δοκάρια, αφού είχαν δύο οι γηπεδούχοι με τον Μπούσκο στο 5′ και τον Τσατσαλίδη, ενώ ένα είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 29′ με τον Γκόνο. Το ίδιο συνεχίστηκε και στο 2ο, με τους Λύκους να έχουν και τρίτο δοκάρι με τον Ζαρκαδούλα στο 48′, αλλά και τέταρτο (!!!) στο 55′ με τον Τσατσαλίδη, αλλά στην επαναφορά ο Ασκοτίρης πέτυχε το 1-0. Στο 58′ ο Τσατσαλίδης έκανε το 2-0 κλειδώνοντας τη νίκη της ομάδας του.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Μαρωνίτης): Καλλιγάς (46′ Παρασκευόπουλος), Περιβολαράκης (46′ Τουλιαγκάνοφ), Λώλος, Τσατσαλίδης (88′ Καραθανάσης), Αδαμίδης, Ταρούσα, Γιαννόπουλος, Ασκοτίρης, Μπούσκος, Περλέσι (79′ Παπαδάκης), Παππάς (46′ Ζαρκαδούλας)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Τόνγκας, Γκιονάι, Ταουζής (70′ Σταυρόπουλος), Γκόφας (70′ Παπαδόπουλος), Μπεκιάρης, Μπιτσάκης (70′ Αδαμίδης), Ψύλλος, Μαρουλίδης (70′ Μαντζιώρος), Γκόνος (73′ Σαγματόπουλος), Λυμπούσης.