Connect with us

Γ Εθνική

Επέστρεψε ο Μανουσάκης, τέλος τέσσερεις από τη Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Μανουσάκη στην ομάδα ανακοίνωσε η Θύελλα Ραφήνας.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Βαγγέλη Μανουσάκη στην οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας, ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, έπειτα από ένα διάλλειμα για επαγγελματικούς λόγους και ένα σύντομο πέρασμα από τον Θησέα Νέας Μάκρης είναι ξανά εδώ για να ενισχύσει τους «λιγνιτωρύχους».Άλλωστε, το «δέσιμο» που έχει με την ομάδα είναι γνωστό όποτε θα αποτελέσει μία υπερπολύτιμη λύση εν όψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανουσάκης έχει πανηγυρίσει με την Θύελλα Ραφήνας δύο κατακτήσεις Κυπέλλων ΕΠΣΑΝΑ (2015 & 2018) και μία άνοδο στη Γ’ Εθνική (2016), ενώ ήταν και παίκτης της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 2015.
Επίσης, ανακοινώθηκε πως τέσσερεις ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα ξανααγωνιστούν μέχρι το τέλος της περιόδου.
Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου…
Η Θύελλα Ραφήνας εν όψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής στις 11 Απριλίου ανακοινώνει πως ο Αλέξανδρος Χαρακτίδης δεν θα συνεχίσει στη νομάδα μας μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου για προσωπικούς λόγους.
Επίσης, ο Ανδρέας Μανδύλης δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν για οικογενειακούς λόγους, με το Δ.Σ. και άπαντες στην ομάδα να του ευχόμαστε το νέο μέλος της οικογένειας να έρθει με το καλό και να είναι καλότυχο.
Τέλος, οι Γιώργος Αράπης και Άγγελος Σαντίκου δεν θα αγωνιστούν άλλο με την ομάδα τη φετινή σεζόν, λόγω της στρατιωτικής τους θητείας.
Το Δ.Σ. από την πλευρά του τους εύχεται καλή θητεία!