Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στα σαλόνια ο Άγιος Δημήτριος, 2-2 εκτός με Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Μεθυσμένη πολιτεία είναι εδώ και λίγη ώρα το Μπραχάμι, αφού το καμάρι της πόλης η θρυλική Μπάρτσα επέστρεψε στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας!

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, Φοίνικας Περιστερίου και Άγιος Δημήτριος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την άνοδο. Ο Αγιος Δημήτριος τερμάτισε στη 2η θέση με 7 βαθμούς, ενώ ο Φοίνικας ολοκλήρωσε τα μπαράζ χωρίς νίκη και με 5 βαθμούς τερμάτισε 4ος.

Ο Άγιος Δημήτριος άνοιξε το σκορ στο 22′ όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα ο Ρίζος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1. Η απάντηση του Φοίνικα ήρθε στο 28′ όταν ο Λαγός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Γιαταγανάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-1. Στο 40′ ο Φοίνικας άγγιξε το 2ο γκολ, αλλά ο κεραυνός του Χαλικιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70′ μετά από τεράστια αδράνεια άμυνας και τερματοφύλακα, ο Τσάκος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2, ενώ στο 83′ σε πανομοιότυπη φάση και αδράνεια του τερματοφύλακα και της άμυνας του Αγίου Δημητρίου ο Γιαταγανάκης  με κεφαλιά έκανε το 2-2. Λίγο έλειψε στο 90+2′ ο Φοίνικας να φτάσει στην ανατροπή αλλά ο γκολκίπερ Μανώλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Λαγού, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το γυριστό σουτ του Χαλικιά πέρασε λίγο άουτ.

Στο 90+5′ ο Τσάκος του Αγίου Δημητρίου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα γιατί έβγαλε τη φανέλα του να πανηγυρίσει νομίζοντας ότι ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη…

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Μπραχαμιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο, ενώ σε κοντράστ συναισθημάτων οι άνθρωποι του Φοίνικα περίλυποι είδαν την ομάδα τους για τρίτη φορά στα τελευταία χρόνια να φτάνει σε μπαράζ αλλά να μην μπορεί να πάρει την άνοδο…

ΦΟΊΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παπαδιώτης, Μαρκαντωνάτος (68′ Καλυβάς), Ηλιόπουλος, Λάσκαρης (72′ λ.τ. Θεοδωρακόπουλος), Ανδριανάκος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Μποζάς (68′ Κόρδας), Μάζης, Λαγός, Διονάτος (52′ Αθανασάκης).

ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Φούφας (75′ Συκαράς), Αρώνης, Βλάμης, Ρίζος (46′ Μεντί)(80′ Γαβαλάς), Κούτρος, Ερμάλ (90+4′ Λεβέντης).