Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στα τρίποντα ο Χολαργός

Published

on

Ο Χολαργός φιλοξένησε τη Διάνα Ηλιούπολης και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με τη βοήθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα Μενούνου που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει το σουτ του Κετσετζόγλου. Έτσι, οι κόκκινοι προσπάθησαν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως λόγω του πολύ καλού Αρδίζογλου. Τελικά, οι κυανόλευκοι που είχαν δοκάρι στο 84′ με τον Κετσετζόγλου, έφτασαν στο 2-0 με πλασέ του Ζώη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Με τη νίκη του ο Χολαργός έφτασε τους 41 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ηλιούπολης παρέμεινε έβδομη με 32.  Καλή η διαιτησία των Κατοίκου-Κοσμά-Κουτσόγιαννου.

Χολαργός (Γ.Κουσάνας): Αρδίζογλου, Οικονόμου (60′ Κατσαρός), Στεργιάκος, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος, Χάλος, Λυράς, Τζέλι, Κετσετζόγλου, Λαμπρινάκος (70′ Ζώης), Καζάκος Π. (80′ Ψάλλας).

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Σάρρα, Παρασκευόπουλος, Μπελέρης, Απέργης Α., Δημογιάννης, Κουταλακίδης (75′ Μπαλαφούτης Α.), Λουτσάι, Μπαλαφούτης Χ. (80′ Μούτος), Χατζηστεφάνου, Σταθακόπουλος (55′ Χούδρας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply