Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία ο ιστορικός Αργοναύτης

Published

on

Με το τρίποντο έφυγε από το Πέραμα ο Αργοναύτης που επικράτησε της τοπικής Ένωσης με 4-2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο δεύτερο μισό του αγώνα και εξασφάλισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΠ.

ΟΙ φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο 8’ με τον Cela να ανοίγει το σκορ  0-1  με τον επιθετικό του Αργοναύτη να βρίσκει και δεύτερο γκολ στο 37’ για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση  μείωσε   με τον Μαντινιώτη στο 47’ με πέναλτι που ο τερματοφύλακας Τσιάβος απέκρουσε την εκτέλεση και στην επαναφορά  ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πέτυχε το 1-2.

Στην συνέχεια ανέλαβε…  ο Rama που στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε αέρα δυο τερμάτων ξανά στους φιλοξενούμενους (1-3). Με τον Παπαγιάννη τέσσερα  λεπτά αργότερα να βάζει την ομάδα του Περάματος στο παιχνίδι σκοράροντας για το 2-3, και τον Rama να έχει τον τελευταίο λόγο και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 72΄σημειώνοντας το 2-4.

Διαιτητής ήταν ο Γιανναράκης.

ΑΕ Περάματος: Γραίος, Παπαγιάννης(76’ Καραταράκης), Ξηρός, Ζαχαρόγλου Κοτσάι, Φραντζέσκος(46’ Μπινιχάκης), Μαντινιώτης, Σάιντ(24’ Καπέρης), Παλαιολόγος, Φλέγγας, Σιδηρόπουλος(46’ Χαραμής).

Αργοναύτης: Τσιάβος, Ξυπολητάς, Χωριάτης(74’ Κοντόπουλος), Μελάς, Νταβέλης(56’Μπουρδάμης), Γλύκας, Βοσινάκης(23’ Μοχάμεντ,) Bah(56’ Ghonga), Cela(56′ Lalaj), Rama, Ζαχαρίου