Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Θανάσης Νταλάκας

Published

on

Την επιστροφή του Θανάση Νταλάκα στην ομάδα ανακοίνωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Επιστροφή Νταλάκα
Σε μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησε η διοίκηση της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.
Μετά από ενέργειες του προέδρου, Τάσου Τσακόγιωργα, η ομάδα των νοτίων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον Θανάση Νταλάκα.
Παρά την άκρως εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, οι νερατζούρι προχωρούν σε ακόμη μια προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό τους, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αξιόλογη πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου.
Ο ποδοσφαιριστής παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και κυρίως συλλόγων που συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, επέλεξε την Θύελλα Αγίου Δημητρίου αφού το προηγούμενο πέρασμα του είχε στεφθεί με επιτυχία, έχοντας άριστη σχέση με τους παράγοντες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ακραίος μπακ χαφ την περσινή χρονιά πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα της Θύελλας Ραφήνας έχοντας ενεργό ρόλο, αφού ήταν από τα βασικά γρανάζια στην γραμμή της οπισθοφυλακής για την ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη.
Παράλληλα, ο Θανάσης Νταλάκας έχει αγωνιστεί και στην Ατλαντίδα την περίοδο που ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.
Όπως βλέπετε έμπρακτα η διοίκηση της Θύελλας και συγκεκριμένα του Τάσου Τσακόγιωργα με πράξεις προσπαθεί να διατηρήσει το σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο, έχοντας ήδη κερδίζει το χειροκρότημα.