Connect with us

stoplekto

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Πάρου, 2-0 τον ΑΟ Πάγου

Published

on

Η ΑΕ Πάρου θυμήθηκε για ένα ημίχρονο τον καλό της εαυτό και αυτό ήταν αρκετό να της χαρίσει τη νίκη.
Στο πρώτο 45λεπτο, όπου πέτυχε και τα 2 γκολ, η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή παίζοντας με τη μπάλα κάτω επέβαλε το δικό της ρυθμό στο ματς και «καθάρισε» το παιχνίδι.
Αξιοσημείωτα για την ΑΕΠ η επάνοδος του Γιαννούλη και το σκοράρισμα με όμορφα γκολ των επιθετικών της Γκασίσου και Μακρίδη.
Οι φιλοξενούμενοι ατύχησαν κάνοντας 3 αναγκαστικές αλλαγές και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, χωρίς να γίνουν απειλητικοί στην επίθεση.
Στην επανάληψη οι συχνές διακοπές, τα νεύρα σε πάγκους και αγωνιστικό χώρο, αλλά και η ακαταλληλότητα της ώρας δεν άφησαν να γίνει παιχνίδι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 11’ από μία κόντρα σε σουτ του Γιαννούλη, η μπάλα στρώθηκε στον Γκασίσου που με ξερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Συριανό για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και ο Πάγος βγήκε μπροστά μόνο μία φορά στο 20’ όταν σε πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Μπάικας σούταρε δυνατά, αλλά ψηλά άουτ.
Στο 27’ συνεργάστηκαν οι Παντελαίος και Δ. Κρητικός, που έβγαλε μία σέντρα-ξυραφιά για να κάνει με υπέροχη κεφαλιά το 2-0 ο Μακρίδης.
Στο 47’ ο αρχηγός και κορυφαίος των γηπεδούχων Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ προκάλεσε σύγχυση στα καρέ, το σουτ του Γιαννούλη αποκρούστηκε και στη συνέχεια ο Μακρίδης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιτ.
Στη συνέχεια ακόμη δύο δυνατά σουτ του Μπάικα έφυγαν άουτ.
Στο 58΄ νέα εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου βρήκε σε άριστη θέση τον Καμπάση που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 79’ ο Συριανός έσωσε σε σουτ του Μακρίδη.
Τελευταία φάση στις καθυστερήσεις για το Πάγο και νέο σουτ του Μπάικα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του σταθερού και εξαιρετικού για ακόμη μια φορά Νικολακόπουλου.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καλόγερας, Βακόνδιος και Ρούσσος

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Αλεξανδρής)
Νικολακόπουλος, Δ. Κρητικός(88’ Γεροχρήστος), Παπαδόπουλος, Χατζία, Καμπάσης, Παντελαίος, Μουράι, Φαντιγκά(68’ Σαμπατίνι), Μακρίδης, Γκασίσου(88’ Ζίλτσε), Γιαννούλης(68’ Μανδραβέλης).

ΑΟ ΠΑΓΟΣ (Ζαχαρίου)
Συριανός, Σαμιωτάκης, Αργυρός, Κλίντον (82’ Φώσκολος), Σπανός, Σκορδίλης, Περρής(46’ Ζαφείρας), Μπάικας, Νομικός(35’ Ρούσσος), Αγοραστός(82’ Πουρσανίδης), Ξανθάκης(23’ Κάπελας).