Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Βύρωνος, 1-0 εκτός την Αγία Ελεούσα

Published

on

Φαίνεται πως στη Δόξα Βύρωνος αρέσουν τα δύσκολα, αφού μετά τις δύο ισοπαλίες με τους ουραγούς, κατάφεραν να αλώσουν το μέχρι σήμερα απόρθητο κάστρο της Αγίας Ελεούσας, επικρατώντας με 1-0.

Ετσι, παραμένει αήττητη και με 14 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ η Αγία Ελεούσα έμεινε στους 6 και είναι στην 11η θέση.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζευκιλλή, ενώ στο 50′ ο Νικόλας πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 84′ η Δόξα είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ταμπουράκη, ενώ στο 89′ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Μακρής των γηπεδούχων και ο Κίλιας των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές: Κοπαλάς, Φραγκιουδάκης, Μημίδης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης):  Ξυδιάς, Μπάκας Α. (60′ Τσαγκάρης), Πουρίκη, Μακρής, Φειδαίος, Καλουδιώτης, Γκαρδιακός (60 Δράμης), Μαζμανίδης, Σέχου Σ. (51′ Διαμαντίδης), Κύβελος, Σαμπάνης (85′ Μπάκας Π.).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μεϊμαρογλου, Καζαντζής (60 Κορδογιάννης), Κίλιας, Ρωμανός, Κοσσυβάκης, Χαλβαντζής, Κουτσαυτίκης, Νικόλας, Σκούρας (78′ Ταμπουράκης), Ζευκιλλής (69′ Αγγελακόπουλος), Βουτάς.