Connect with us

3ος Όμιλος

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Νέας Μανωλάδας

Published

on

Νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Δόξας Νέας Μανωλάδας πραγματοποίησε ο Σπύρος Αντωνόπουλος με τους μαυραετούς να επικρατούν με 3-1 του Κανάρη Νενητών στο παιχνίδι πρόλογος για τον 3ο όμιλο και να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Στο 25′ ο Βατσής έγραψε το 1-0, με τον Σούλη στο 37′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 57′ με τον Ντάμπο, με τον Τσουκαλά στο 60′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Με αυτή τη νίκη η Δόξα έπιασε το Λουτράκι στην 6η θέση έχοντας συγκεντρώσει από κοινού οκτώ βαθμούς ενώ ο Κανάρης παρέμεινε προτελευταίος με 4 βαθμούς.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος) Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Παπαδόπουλος, Σούλης, Παναγιωτόπουλος, Βατσής (60′ Κυριαζόπουλος), Βραχνής, Τσουκαλάς, Μπαρμπαρούσης (78′ Αδαμόπουλος), Νικολόπουλος, Γούρμος (89′ Κοτσόκολος).

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κοττατής, Βαιντερλής, Γρύγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Χορεψιμάς (46′ Κροτσίδας), Σεζένιας,, Πουλάκης, Ζεράι (72′ Μονιάρος), Αλεξανδρόπουλος (60′ Σκούφαλος), Ντάμπος.