Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες η Πεύκη, 2-1 την Ηλιούπολη

Published

on

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και όλα έδειχναν ότι θα γνώριζε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, η Πεύκη έβγαλε χαρακτήρα στον αγώνα με την Ηλιούπολη και αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των ‘κυανέρυθρων’ πήρε τη νίκη με 2-1 επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, με το τρίποντο αυτό η ομάδα των βορείων προαστίων πέρασε στην βαθμολογία τον ‘Ήλιο’, φτάνοντας τους 14 βαθμούς και την 10 θέση σε 12 ματς. Αντίθετα, η Ηλιούπολη γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα μετά από εκείνες με Ήφαιστο, Χολαργό και Καματερό υποχωρώντας στην 11η θέση με 13 βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα από τους μπλε και κατάφεραν να προηγηθούν στο 30′ με κεφαλιά του Γρηγόρη Θάνου. Μέχρι την ανάπαυλα, η Ηλιούπολη έιχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Κοιντόση μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και αφού εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα γύρισαν το ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Πετράκης ο οποίος με δυο προσωπικά γκολ στο 49′ και στο 56′ χάρισε τη νίκη στην Πεύκη. Από το 60′ η Ηλιούπολη πίεσε τους γηπεδούχους χάνοντας δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μίτροβιτς. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους με την πεύκη να πανηγυρίζει την 4 νίκη της στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Κοκαβέσης, Μάλλης, Μιχαήλ, Μάτσος, Ανδρέου (67′ Ντοβλετάκης), Πετράκης, Μπούρας, Ρούμπος (87′ Βαφειάδης), Ζαφειράκης (86′ Κόρδας), Κουτούζης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Μητρογιάννης, Κουκιάς, Ξηροκώστας (77′ Μίτροβιτς), Θάνος, Χουχουλής, Λαμάι, Ζουμπουνέλης, Γάγγος (80′ Μελετιάδης), Ορφανός, Γεμιστός, Καρύδης.