Connect with us

Γ Εθνική

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 τον Άγιο Νικόλαο

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετικός στην έδρα του και επικράτησε 2-1 του ΑΟΑΝ.

 

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 25΄με το σουτ του Νοκάι να φεύγει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στο 27΄ο Άρης Πετρούπολης έκανε το 1-0 με τον Βλαχομήτρο με διαγώνιο σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ψιμόπουλου.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 στο 29΄με τον Ψιμόπουλο να λέει όχι στο σουτ του Γκότοβου, με τον ΑΟΑΝ να απαντάει στην ευκαιρία του Άρη Πετρούπολης στο 41΄με την κεφαλιά του Φουκαράκη μετά τη σέντρα του Πήλιου να φεύγει λίγο άουτ.

 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ο Άρης Πετρούπολης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και πάλι με τον Βλαχομήτρο που εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Τσουβαλτσίδη από τα δεξιά και με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

 

 

Ο ΑΟΑΝ δεν παράτησε το παιχνίδι και αφού άγγιξε την μείωση του σκορ στο 66΄με το σουτ του Νοκάι να φεύγει λίγο άουτ, κατάφερε τελικά να μειώσει σε 2-1 στο 70΄όταν ο Νοκάι κέρδισε πέναλτι από τον Γκότοβο με τον Καρλίτος να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

 

Άρης Πετρούπολης : Σικαλιάς, Τσουβαλτζίδης (76 Κρητικός), Τσερκώνης (65 Μαριάμπας) , Κρητικός, Γκότοβος, Μενάϊ,Σκεντεράι (76 Φαρμάκης), Τσιτσάρης, Κρητικός Σ, Τσιλιγκίρης (90′ Θεοδωρακόπουλος),Βλαχόμητρος (90΄Χ. Μουστάκης)

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Μουστάκης (59 Δολαψάκης) , Τζιλεδάκης, Χριστογιάννης, Μαρινάκης (59 Καρλίτος), Νοκάι,Φουκαράκης,Κατσικοκέρης, Μαρτσάκης, Πήλιος (69΄Μαρκάκης).

ΠΗΓΗ: Primesport