Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου, 3-1 τον Υμηττό

Published

on

Ανώτερος σε όλο το ματς ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 3-1 επί του Υμηττού και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήραν δίκαια τη νίκη φτάνοντας τους 36 βαθμούς και ανεβαίνοντας στην 6η θέση μαζί με την Ανθούπολη, ενώ ο Υμηττός δεν μπόρεσε ουσιαστικά να αντιδράσει καθόλου επηρεασμένος και από τις πολλές απουσίες, και έμεινε στους 31 βαθμούς και στην 8η θέση.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή τριών νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ17 του ΑΟ Ιλίου (Θάνος, Τζόκας, Μυλωνακάκης) που πήραν χρόνο συμμετοχής και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στο 3′ ο Ελεύθερος με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Φούρλα που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 12′ ο Ελεύθερος από δημιουργός έγινε σκόρερ, όταν με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Λίγο έλειψε μάλιστα να σκοράρει και πάλι στο 36′ όταν έπιασε δυνατό μακρινό σουτ, με τον Κατσιγιάννη να διώχνει δύσκολα και τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60′ ο Λερούτσος έδωσε έτοιμο γκολ στον Φούρλα που με εξ’επαφής πλασέ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 84′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλούμενου, με τον Κίλια να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης (46′ Τζώρτζης), Σπίρι (66′ Μαργαρώνης), Δαούτης, Μάλλιος, Λάχας, Ελεύθερος (77′ Μυλωνακάκης), Παπαδημητρίου (71′ Θάνος), Φούρλας, Λερούτσος (71′ Τζόκας), Μαρκάκης.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Κατσιγιάννης, Πετρόπουλος, Κουφογιάννης, Λιακόπουλος, Κίλιας (85′ Γεωργίου), Κακούρης, Καλούμενος, Μοροσάνου, Τσιουτάκ (68′ Οκάι), Τσιρίκος (46′ Αγγελής), Μασκλαβάνος (60′ Διακόνης).