Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες ο Κένταυρος Βριλησσίων, 4-1 το Παγκράτι

Published

on

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε επί του Παγκρατίου με 4-1 και επέστρεψε στις νίκες.

Οι νικητές, που σκόραραν σε κρίσιμα χρονικά σημεία, έφτασαν τους 32 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι στην κορυφή, ενώ το Παγκράτι έμεινε στους 12.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′ όταν κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Βασιλειάδης, ο Τικταπανίδης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Βασιλειάδης και πάλι έκανε το 0-1. Στο 40′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Γκούγκα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κένταυρος καθάρισε το παιχνίδι, αφού στο 47′ ο Μπρίλης και στο 48′ ο Τσερώνης έκαναν το σκορ 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με νέο πέναλτι ο Δέτσης στο 86′.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταουζής (35′ Δέτσης), Μπουρής, Σαχσανίδης (80′ Σταυρόπουλος), Φελέκης, Μανίκας (80′ Γεωργιτζόγλου), Τσερώνης, Γκούγκας, Μπαλατσούρας (80′ Κολιός), Μπριλής

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Αβαγιανός, Παπαθέου, Στεργιόπουλος, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Καρούζος (58′ Δεληγιάννης), Ακριτίδης, Βασιλειάδης (80′ Κωνσταντινίδης Π.), Κωνσταντινίδης Α.(80′ Κοκκινασίδης), Κουρουπάκης (80′ Σακαλής), Νάνος (58′ Νεζίρι).