Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες ο Χαραυγιακός, νέο σοκ με Μούτσο στην Αλσούπολη

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε ο Χαραυγιακός, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 επί της ελλιπέστατης Αλσούπολης, και σε συνδυασμό με την ήττα της Λυκόβρυσης την έπιασε στη βαθμολογία.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς, ενώ η Αλσούπολη που αγωνίστηκε χωρλις 8 ποδοσφαιριστές υπέστη την πρώτη φετινή ήττα της και έμεινε στους 6 βαθμούς.

Ο αγώνας όμως σκιάστηκε από το νέο σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Αλσούπολης Αγγελου Μούτσου, που στην επιστροφή του μετά από επέμβαση στο χιαστό και μόλις 10 λεπτά μετά την είσοδο του τραυματίστηκε και πάλι στο ίδιο πόδι, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν φόβους για τεράστια ζημιά…

Στο 29′ ο Τουγουντζόγλου έκανε το 0-1, με τον Βουρλούμη στο 49′ με απευθείας φάουλ και μετά από λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ να κάνει το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 57′ ο Νίκου.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Ανδρέου, Τάγαρης (75′ Σελαϊντίν), Σώντας, Κούκιος, Σταθόπουλος, Παπαδήμας (80′ Κόκκας), Παπαηλίου (46′ Μούτσος) (55′ λ.τρ. Γιώργας), Κωνσταντάκης, Δουγέκος, Τρούσης (80′ Ξανθουδάκης)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Κώστας Αρζένης): Σταματόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βουρλούμης (68′ Ασβεστάς), Μιχαηλίδης, Κυργοτάσης, Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής, Ζαχαρόπουλος (79′ Μουγιακάκος), Χάσι (46′ Γκούγκας), Νίκου (68′ Γκίκας),Τσοντάκης (63′ Αναστασίου)