Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες ο Χολαργός

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον Χολαργό με 2-0 κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ‘κυανόλευκοι’ έφτασαν τους 13 πόντους στην τρίτη θέση, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ που ηττήθηκαν για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα παρέμειναν δωδέκατοι έχοντας 5 βαθμούς.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες και σε έναν καταπονημένο αγωνιστικό χώρο που επηρέασε τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 6′ έπειτα από μπάσιμο και πάσα του Πάνου Καζάκου στον Κετσετζόγλου, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι. Οι ‘Ηλιουπολίτες’ απαντούσαν με αντεπιθέσεις και στο 35′ παραλίγο να ισοφαρίσουν με σουτ του Χρήστου Μπαλαφούτη που αποσόβησε, αρχικά, ο Καλαματιανός και στην συνέχεια το δοκάρι. Το 1-1 δεν πραγματοποιήθηκε, όμως το 2-0 ήρθε στο 42′. Ο Χάλος κέρδισε πέναλτι από τον Βογιατζόπουλο και ο ίδιος από τα έντεκα βήματα έγραψε το τελικό 2-0. Όσον αφορά την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου ήταν καλύτερο, αλλά δίχως αποτέλεσμα ελέω αστοχίας, Κόρρα και των αμυντικών της Διάνα που έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Κορτέσης Π., Μαχαίρας Κ.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Καλαματιανός, Καζάκος Α., Ψάλλας, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Χάλος, Λυράς (86′ Ζώης), Τζέλη, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (55′ Χαρατσάρης), Καζάκος Π. (70′ Ντζαβίδας).

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Κόρρας, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Φραγκάκος Λ. (86′ Κώτσης), Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς, Κουταλακίδης, Μπαλαφούτης Χ., Χατζηστεφάνου.