Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες το Δάσος Χαϊδαρίου

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για το Δάσος, μετά από 3 μήνες ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και ατυχίας, που κράτησαν τους “πράσινους” μακρυά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 2-1 της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και με αυτή τη νίκη ανεβαίνουν ψυχολογικά και ξεκινάνε τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος με αισιοδοξία για μια καλύτερη πορεία. Οι Δασιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 39΄ όταν ο Σακαρτζής με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βολάκη για να γράψει το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος οι παίχτες του Γ. Κιούρκου συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιβραβεύτηκαν στο 61΄ με κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της ομάδας Χαλιλάι για το 2-0, ο οποίος έφτασε αισίως στα 10 γκολ φέτος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει μόλις ένα λεπτό πριν το 2-0, καθώς στο 60΄ ο Κρικέτος είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι του Καμακάρη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν ελαφρά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν νέο δοκάρι με τον Νταλλή στο 80΄, για να μειώσουν τελικά σε 2-1 με τον Νταλλή στο 90΄, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μημίδης, Ρούσσος, Μουτσοντέμι.

ΔΑΣΟΣ: Καμακάρης, Κοντοπύργιας, Παπαναστάσης Δ., Λέζο, Κωστάκος, παπαναστάσης Κ., Κρύτσαλης, Μπόσγας (79΄ Μπαντάς), Χαλιλάι (85΄ Σαφράς), Αποστολάκης (60΄ Γωγιός Χ.), Σακαρτζής.

ΝΕΑ ΖΩΗ: Βολάκης, Τσακμάκας, Σταμάτης, Κορδάς, Δημητρίτσης, Ταγάρης, Κολοκοτρώνης (46΄ Καυκιάς), Κρικέτος (70΄ Σακκής), Καραγεώργος, Νταλλής, Τσερώνης (46΄ Μαρινάκης).

247press.com.gr