Connect with us

6ος Όμιλος

Επέστρεψε στις νίκες το ”Σίτυ”, 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση το Αιγάλεω επιβλήθηκε με 1-0 του Ερμή Ζωνιανών και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαιο αφού το ”Σίτυ” πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 57′ ο Παυλίδης με ωραία κεφαλιά, ενώ σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Δουκάκης (28,41) και Μιχαήλ. Στο 63′ οι Ρεθυμνιώτες θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια όμως ο Κρητικός τερματοφύλακας του Αιγάλεω, Κουρεπίνης, στέρησε από τον συμπατριώτη του Πλουσή την ισοφάριση. Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πλουση εντός περιοχής όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής: Κουρεπίνης,Κοντιζάς,Ταμπάκης,Στριμμένος (81′ Ναυπλιώτης),Κουτσοδήμος,Κουμπούλης, Δουκάκης, Μαυρομμάτης, Μιχαήλ, Παυλίδης, Πολυκρέτης (70′ Χρήστος).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Μήτρου, Κανδηλάκης,Ρουμπάκης,Μπριλάκης, Σταυρακάκης,Πρινιανάκης (63′ Μπέρκης), Ρηγάκης, Γκουτσέλης, (73′ Κοζορώνης), Κλίνης (61′ Γκούγκας), Πλουσής, Βαρούχας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply