Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες το Χαλάνδρι, 3-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Πιό ουσιαστικό το Χαλάνδρι κατάφερε να επικρατήσει δίκαια επί του ΑΟ Ιλίου με 3-0 και να επιστρέψει έτσι στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 4.

Ο ΑΟ Ιλίου μπήκε πιό δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να προηγηθεί, όμως κόντρα στη ροή του ματς το Χαλάνδρι ήταν αυτό που προηγήθηκε στο 17′. Από βολέ του γκολκίπερ Κυπραίου, ο Κατσιούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση αμυντικού, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στο 35′ ο Σιδέρης σέντραρε και ο Κατσιούλης δείχνοντας και πάλι την εκτελεστική του δεινότητα με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουυν, χωρίς όμως ουσία. Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς πήρε χαρακτ’ηρα ροντέο με τον ΑΟ Ιλίου να κυνηγαέι την μείωση του σκορ χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες , αλλά και το Χαλάνδρι να κυνηγάει στις αντεπιθέσεις το τρίτο γκολ. Σε μία από αυτές στο 90+1′ ο Φωτούχος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Ανδρέου, Καλοπίσης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νώντας Κουτρομάνος): Κυπραίος, Φουκούλης, Λάμπρου, Ντζαβίδας, Γαλανόπουλος, Μητσόπουλος, Φελέκης (71′ Παπαμανώλης), Μπυραζάς, Φλέγκας (86′ Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Σιδέρης (71′ Φωτούχος).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης (79′ Πετρόπουλος), Καράμπελας (70′ Ευαγγέλου), Δαούτης, Λάχας, Τζανετόπουλος (79′ Σουλοβάρι), Νάτσης (65′ Πυλαρινός), Σκαμάνης (70′ Σπάρταλης), Δαμασκηνός, Αγκαλίου, Ράπτης.