Connect with us

Γ Εθνική

Επέστρεψε στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Δημήτρης Χαλούλος

Published

on

Την επιστροφή του Δημήτρη Χαλούλου στην ομάδα ανακοίνωσε ο Αίαντας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά…

H Διοίκηση του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή ενός παλιού γνώριμου… της Ομάδα μας, και αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΛΟΥΛΟ !

Ο Δημήτρης Χαλούλος έχει αγωνιστεί στον Αίαντα Σαλαμίνας την αγωνιστική περίοδο 2007 – 2008, ένας Ποδοσφαιριστής με πλούσιο Βιογραφικό, προερχόμενος από τον ΄΄Α.Ο. ΘΗΒΑ΄΄. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΄΄Α.Π.Ο. ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ΄΄ από εκεί μεταγράφηκε στον ΄΄ΠΑΤΡΑΪΚΟ Α.Ο.΄΄, με συμμετοχές στις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Ηλείας & Αχαΐας, αλλά και με αποκορύφωμα την κλήση και την συμμετοχή του, στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ. Ακολουθεί μεταγραφή του στον ΄΄Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ΄΄ με συμμετοχές στην Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Την σεζόν 2004-2005 έρχεται η Μεταγραφή ( ρεκόρ για την εποχή εκείνη… ) από την ΄΄Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ΄΄ στον ΄΄Α.Ο. ΘΗΒΑ΄΄ όπου εκεί πανηγυρίζει στα 19 του χρόνια, το Πρωτάθλημα και την άνοδο της Ομάδας στην Γ΄ Εθνική, μετά την θητεία του στον Αίαντα Σαλαμίνας μεταγράφεται στον ΄΄Α.Σ. ΡΟΔΟΣ΄΄ ( εκεί ψηφίζετε ως ο καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής ).

Το καλοκαίρι του έτους 2009 αγωνίστηκε στην Super League με την ΄΄Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ΄΄ και υπό τις τεχνικές οδηγίες του Προπονητή Κίκε Ερνάντεθ, μετά στον ΄΄ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Α.Ο.΄΄, στην συνέχεια πραγματοποιεί δύο σπουδαίες σεζόν με τον ΄΄Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ΄΄ Άμφισσας και στην Football League, ακολουθεί μεταγραφή στον ΄΄ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο.΄΄ και μετά αγωνίζεται στον ΄΄Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005΄΄ με συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου με την Ομάδα του φτάνει στους 16΄ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Και φτάνουμε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο , πού ο Δημήτρης αγωνίστηκε με επιτυχία στον συντοπίτη μας ΄΄Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ΄΄ συμμετέχοντας στην Α΄ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πειραιά, αλλά και στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας την σεζόν 2018-2019. ΔΗΜΗΤΡΗ σε καλωσορίζουμε ξανά στην Οικογένεια του Βασιλιά Αίαντα ! *

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας μας, ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου του Νησιού μας ΄΄Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ΄΄, για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους, και θα τους την ανταποδώσουμε στο μέλλον σε ότι χρειαστούν.