Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στον ΑΟ Ιλίου ο Αρης Πλάκας

Published

on

Στον ΑΟ Ιλίου θα αγωνιστεί και πάλι ο Αρης Πλάκας, όπως έγινε γνωστό…

Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας τα τελευταία 5 χρόνια, και το καλοκαίρι μετακόιμισε στην συντοπίτισσα ΑΕ Ιλίου, με την οποία αγωνίστηκε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Πλέον επέστρεψε στην ομάδα που έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, και θα βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου…

<< Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ….

Ο ΑΟ Ιλίου ανακοινώνει την επιστροφή του Αρη Πλάκα στην ομάδα μας. Ο Αρης είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, και πλέον επιστρέφει για να βοηθήσει και πάλι τόσο με την αγωνιστική του αξία, όσο και με την ηγετική του παρουσία στα αποδυτήρια, Τον καλωσορίζουμε και πάλι, και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου ευχαριστεί το γειτονικό και φίλο σωματείο της ΑΕ Ιλίου και ειδικότερα τους κυρίους Παναγιώτη Σπυρίδη και Θανάση Αναστόπουλο στην διευκόλυνση τους για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα… >>

Ο Αρης Πλάκας μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕ Ιλίου καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να εκπληρώσει τον στόχο της!!

Να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Παναγιώτη Σπυρίδη και τον κ. Θανάση Αναστόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή και επίσης να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για το έργο που κάνουν και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας που δουλεύει σε πολύ σωστά πρότυπα!

Η επιστροφή μου στον ΑΟ Ιλίου είναι μια απόφαση η οποία προέρχεται μέσα από την συμπάθεια που έχω για την ομάδα!! Θα βάλουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας έτσι ώστε να βγει η ομάδα από την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί και να έχει ανοδική πορεία!! >>