Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στον ΑΟ Ιλίου ο Δημήτρης Καράμπελας

Published

on

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Ιλίου, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να αναστραφεί η κακή μέχρι στιγμής εικόνα και η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ετσι, τη φανέλα του ΑΟ Ιλίου θα φορέσει και πάλι ο Δημήτρης Καράμπελας. Ο ικανότατος και έμπειρος αμυντικός μέσος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι παίρνοντας μεταγραφή για την Ανοιξη, αλλά τώρα επέστρεψε για να βοηθήσει από την πλευρά του την ομάδα.

Ο Δημήτρης Καράμπελας μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Επιστροφή στα γνωστά λημέρια μου. Ο φόρτος εργασίας μου με έκανε να μην μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα του ΑΟ Ανοιξης και επέστρεψα σε μια ομάδα γνώριμη που με αγαπούν και τους αγαπω και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και οι δυο μεριές για μια καλύτερη συνέχεια. Ήδη έχουν γίνει διάφορες κινήσεις και η ομάδα θα είναι πιο ανταγωνιστική από δω και πέρα παρά το κακό ξεκίνημα. Τελος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ Ανοιξης που έκαναν το αίτημα μου δεκτό να αποχωρήσω ξαφνικά από την ομάδα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Έχω να πω ότι έκανα μόνο φίλους σ αυτό μου το μικρό πέρασμα από το σωματείο! Καλή συνέχεια στους στόχους της ομάδας και υγεία σε όλους! >>