Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στον ΑΟ Ιλίου ο Μάρκος Καραγιώργης

Published

on

Σε μια σημαντική κίνηση που ενισχύει την ομάδα στη νευραλγική θέση του γκολκίπερ προχώρησε ο ΑΟ Ιλίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκου Καραγιώργη.

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος 19χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στον Νεοπεντελικό την  περασμένη σεζόν, ενώ έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του ΑΟ Ιλίου τη σεζόν 2019-20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου…

<< Ο ΑΟ Ιλίου ανακοινώνει την απόκτηση του γκολκίπερ Μάρκου Καραγιώργη. Ο Μάρκος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίστηκε στην ομάδα μας την σεζόν 2019-20.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες. >>

Ο Μάρκος Καραγιώργης μίλησε στην ιστοσελίδα μας stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μετά απο έναν χρόνο, καθώς είναι μια ομάδα η οποία με έχει βοηθήσει παρά πολύ και μόνο καλό μου έχει κάνει, Η επιστροφή μου ήταν κάτι που το ήθελα πολύ.

Σίγουρα ήταν εύκολο να πω το ναι γιατί όπως είπα πιο πριν η ομάδα με έχει βοηθήσει παρά πολύ. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που είναι στην ομάδα και στην διοίκηση της, αλλά κυρίως τον πρόεδρο κύριο Μπάμπη Λερούτσο που ήταν και άλλος ένας απο τους λόγους που γύρισα χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα πράγμα που δεν το βρίσκεις εύκολα σε ομάδες.

Μετά από την περσινή δύσκολη χρόνια λόγο της διακοπής και της μεγάλης αποχής πρέπει να έχουμε ρεαλιστικό στόχο. Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι να καθαρίσει όσο νωρίτερα γίνεται η παραμονή στην κατηγορία και το χτίσιμο ενός κορμού με νέους παίχτες για τις επόμενες χρονιές. Προσωπικά οι στόχοι μου δεν διαφέρουν από της ομάδας. Να είμαστε όλοι υγιείς. να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία γίνεται. >>