Connect with us

stoplekto

Επίδειξη δύναμης από την Αθηναΐδα στα Ιλίσια

Published

on

Πραγματοποιώντας εμφάνιση πρωταθλήτριας στο τελευταίο μισάωρο, η Αθηναΐδα «συνέτριψε» με 5-1 τα Ιλίσια 2004 στην Αλεπότρυπα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νικολαΐδης, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και απλοποίησε τον αγώνα, ώστε η ομάδα της Κυψέλης να φτάσει τους 50 πόντους και να διατηρήσει το +5 από την Νέα Ιωνία. Όσο για το συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, αποχαιρέτησε το «τραίνο» της ανόδου μένοντας στους 31 πόντους και την 6η θέση του πρώτου ομίλου.

Μόλις στο 10’ ο Φίλος κέρδισε πέναλτι (αμφισβητήθηκε) και ο Υφαντής άνοιξε το λογαριασμό από την «άσπρη βούλα». Το 2-0 πραγματοποιήθηκε από τον Νικολαΐδη στο 60’ και στο 66’ ο Τούρλας με ωραίο σουτ σημείωσε το 3-0. Στη συνέχεια, τη «μπαγκέτα» πήρε, ξανά, ο Νικολαΐδης σκοράροντας στο 77’ και το 85’, ενώ δυο λεπτά αργότερα (87′) ο Μάχας μείωσε με φάουλ στο τελικό 5-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητράκος Α., Κοκαρίδας Ν., Νικολάου Σ. (καλοί)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Φούνας, Κινδιλίδης (70′ Τσέλικας), Κατσιώρης (46′ Τούρλας), Μπίκοφ, Σταθόπουλος, Ρακιτζής, Βαγγέλης, Παπαθανάσης, Νικολαΐδης, Υφαντής, Φίλος (46′ Κούρτι).

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Καραντζής, Τσέλιος (61′ Δασκαλόπουλος), Μπίτης, Σώκλας, Παναγόπουλος, Ρόης, Ντούσκο (77′ Πάσιος), Μάχας, Κάτσα (46′ Ρισβάς), Ρέτσκα, Κόκκαλης.