Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επίδειξη δύναμης τα Σούρμενα

Published

on

Εύκολο πρωινό είχαν τα Σούρμενα κόντρα στο Παλαιό Φάληρο εντός έδρας όπου επικράτησαν με 4-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή, είχαν δοκάρι στο 25′ με σουτ του Δημογιάννη, πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά έδειχναν να έχουν πρόβλημα στα τελειώματα τους. Τελικά στο 39′ οι ”ροσσονέρι” άνοιξαν το σκορ με πέναλτι που κέδρισε ο Γιαννόπουλος από τον Ηρακλή και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουγιούκος . Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ρελαντί και στο 53′ ο Μανωλιάδης εκτέλεσε φάουλ, ο Τσακύρης σούταρε και ο Θεοδώρου με προβολή σκόραρε για τελευταία φορά φέτος λόγω στρατολογίας. Στο 60′ η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα συνδυάστηκε όμορφα και ο Κοντιμπάς με μονοκόμματο σουτ πέτυχε το 3-0 μέσα σε αποθέωση ενώ στο 87′ ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά σφράγισε το τελικό 4-0 έπειτα από σέντρα του Θεοδώρου. Με αυτή τη νίκη το προσφυγικό σωματείο ανέβηκε δέκατο με 35 βαθμούς ενώ στους 12 και προτελευταίοι έμειναν οι κυανέρυθροι.

Διαιτητές: Κωστούλας, Αραβίδης, Μπαγιάς.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου (71′ Ρίζος), Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Χατζηγεωργίου (81′ Μπανακάκης), Δημογιάννης (81′ Τσικριτέας).

Π.Φάληρο (Κώστας Μανταδάκης): Ηρακλής, Λουμίδης, Μάλλης, Γερακάρης, Τσάφος, Κέντρος (63′ Σφενδύλης), Σακκάς, Ντεκίδης (46′ λ.τρ. Σακελλαρίου), Καραγιάννης, Μοσεσβίλι, Μαρούσης (80′ Φραγκάκος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply