Connect with us

slideshow

“Επίθεση” ΕΠΣΠ στην “περαστική τρόικα”…

Published

on

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν από λίγο η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά με χαρακτηριστικό τίτλο ” Συγνώμη Λάζαρε” και αναλυτικά αναφέρει:

Η Περαστική… ”ποδοσφαιρική τρόικα ” της ΕΠΣΠ , με μόνιμη συμμέτοχη και διάκριση στις συκοφαντικές καταγγελίες επανεφανίσθη…

 

Τι απάντηση όμως να δώσεις – σ’ αυτήν την κρίσιμη ,σύνθετη περίοδο για όλους μας- ως Διοίκηση της ΕΠΣΠ , που έχεις την ευθύνη της πορείας , της καθημερινής προσπάθειας και ανιδιοτελούς κοπιαστικής εργασίας για το καλό των σωματείων και του πειραϊκού ποδοσφαίρου ?

 

Μόνο μια τελική διαπίστωση:

 

οι κ.κ. , ορμώμενοι μόνο ! από αγιάτρευτο μένος , καχυποψία ,ασέβεια , άγνοια – στοχεύουν να κάνουν κακό στην Ένωση και σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία της Διοίκησης.

 

Επιλέγουν -επιπλέον- να λασπολογούν και εναντίον υποστηρικτών του διοικητικού έργου -που προσφέρονται εθελοντικά να συνεισφέρουν ” κ’ απ’ τη τσέπη τους ” για την κάλυψη αναγκών της Ενωσης και των σωματείων μας.

 

Έτσι έγινε και με την επανέκδοση του προγράμματος των πρωταθλημάτων 2011-12 , που πραγματοποιήθηκε με απόφαση του συμβουλίου μας:

να τεθεί- υπό την αιγίδα της ΕΠΣΠ- η συγκεκριμένη έκδοση – χωρίς η Ένωση να χρεωθεί 1 ευρώ -και να διανεμηθεί δωρεάν στον ποδοσφαιρικό Πειραιά.

 

Το μόνο που χρειάζεται να πούμε , απευθυνόμενοι προς τον φίλο παράγοντα και επιχειρηματία -που συμμετέχει – στηρίζοντας έμπρακτα τις εκδοτικές δημιουργικές ,κοινωνικές ποδοσφαιρικές πρωτοβουλίες της διοίκησης της Ενωσης μας είναι :

 

” ΣΥΓΝΩΜΗ ! Λάζαρε που μετά από τις δωρεάν εκδόσεις :των αφισών των διοργανώσεων μας ,των αιμοδοσιών, των προσκλήσεων ,των απαιτούμενων υλικών της ετήσιας γιορτής βραβεύσεων της Ενωσης ως και άλλων – ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ – να εκδώσεις υπό την αιγίδα μας και ! το πρόγραμμα αγώνων

2011-12 – …και να μπεις και μέσα..” – ΣΥΓΝΩΜΗ ! φίλε ΄΄

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι του Παμπειραικου Ποδοσφαίρου.

 

….Σιγά -Σιγά , θα μας πούνε ότι εμπορευόμαστε και το Αίμα των Αιμοδοσιών …!

 

…..Έλεος…!

 

Ντροπή σας ! κύριοι , Ντροπή σας !

 

ΑΥΤΗ η Ιδιότητα σας Αντιστοιχεί… και ο όχι ο’ Συμπτωματικός ‘ – τίτλος τιμής του Μέλους του Δ.Σ. της Ιστορικής μας Ενωσης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply