Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Επίσημα στο ‘Σίτι’ ο Ρούσσος

Published

on

Ο ΑΟ Αιγάλεω συνεχίζοντας την μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει του πρωταθλήματος και την επίτευξη των στόχων του ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Ρούσσου.

Ο Αλέξανδρος Ρούσσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Αγία Ελεούσα στην οποία και αγωνιζόταν τα τελευταία 3.5 χρόνια έχοντας πετύχει 46 συνολικά γκολ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Βύζα Μεγάρων (Football League- Γ Εθνική) και τον Εθνικό.

Την φετινή χρονιά και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την Αγία Ελεούσα ο 26χρονος στραϊκερ έχει σημειώσει 6 γκολ και με την εκτελεστική δεινότητα που τον διακρίνει ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την επίθεση γραμμή του Αιγάλεω.

Παλτόγλου  : «Ενίσχυση με δικά μας παιδιά»

Αναφερόμενος στην μεταγραφή του Ρούσσου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ιωάννης Παλτόγλου δήλωσε «Για εμάς αυτό που μετρά πρώτο και είναι βασικό είναι η ενίσχυσή της ομάδας και κατά δεύτερον ότι είναι δικό μας παιδί. Μπορεί να έπαιζε αλλού, αλλά σε εμάς ερχόταν και έβλεπε τα παιχνίδια όποτε μπορούσε. Αυτό είναι που μετράει για εμάς. Θέλουμε η ομάδα να είναι όπως ήταν κάποτε».

Μαξακούλης : «Η διοίκηση πάντα παρούσα»

Ο Α αντιπρόεδρος του Αιγάλεω, Ευθύμιος Μαξακούλης καλωσορίζοντας τον Αλέξανδρο Ρούσσο δήλωσε «Η διοίκηση του Αιγάλεω είναι πάντα παρούσα. Όπως το δείχνει και αυτή τη φορά με τον Αλέξανδρο. Φέρνουμε στην ομάδα ένα μεγάλο ταλέντο που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει. Εκτός από αυτά ο Αλέξανδρος είναι Αιγαλιώτης. Αγαπά αυτό που κάνει, αγαπά την ομάδα και θα μας έχει πλάι του δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό -όπως και όλοι- για να πετύχει τους στόχους που έχουμε. Στόχοι μας είναι να συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε κατηγορίες.

Ρούσσος : «Θα δώσω και την ψυχή μου»

Ο Αλέξανδρος Ρούσσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του City τόνισε «Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΑΙΓΑΛΕΩ σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Αιγάλεω για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με έφεραν στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα δώσω και την ψυχή μου, μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου και με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας να οδηγήσουμε τοΑΙΓΑΛΕΩ στην κατηγορία που του αξίζει.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αγ. Ελεούσας με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια κατά την επάνοδό μου στην ομάδα, που με αγκάλιασαν και αναγνώρισαν την προσφορά μου στο Σωματείο, καθώς και τους φιλάθλους της ΑΠΕ τους οποίους θα έχουν πάντα στην καρδιά μου.

Τέλος ευχαριστώ τα σωματεία που ενδιαφέρθηκαν την φετινή μεταγραφική περίοδο.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο!!!»