Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επίσημο… το μπαμ με Σαγανά στην Πετρούπολη

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Άρη Πετρούπολης να πραγματοποιεί μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία τα δεδομέν του τοπικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου, Νίκου Κούστα, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Προκόπης Σαγανάς.

Ο πολύπειρος και ικανότατος είπε το “ναι” με το θέμα να κλείνει και τυπικά σήμερα αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Σαγανάς με θητεία σε ΑΟ Γλυφάδας, Κόρινθο, Τράχωνες, Νέα Ιωνία, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, ΑΟ Υπάτου αναμένεται να αποτελέσει τον κύριο εκφραστή των γκολ του Άρη Πετρούπολης έχοντας ως συνεργάτες τον εξαιρετικό Δημήτρη Θανόπουλο και τον βιρτουόζο Θανάση Κυριαζή.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Προκόπη Σαγανά. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννηθείς στις 23/2/1984 και έχει καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία.

Αγωνίζεται ως επιθετικός, μετρώντας ακόμη και συμμετοχές σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.

Τη σεζόν 2005-2006 ο Σαγανάς έπαιξε στο Αιγάλεω μετρώντας 16 συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ, ενώ την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στο Χαϊδάρι ως δανεικός για να επιστρέψει μετά από λίγο στο Αιγάλεω. Το 2009-2010 με την Παναχαϊκή έπαιξε 6 ματς ενώ 8 εμφανίσεις είχε με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής την περίοδο 2010-2011. Το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας περιόδου πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ στην Δ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΑΟ Γλυφάδας, ενώ ανάλογες στιγμές έζησε το 2011-2012 με τη φανέλα της Κορίθνου. Το 2012-2013 έπαιξε στη Νέα Ιωνία, ενώ το 2013-2014 πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του χρονιά πετυχαίνοντας σε 23 μματς 14 γκολ στους Τράχωνες κατακτώντας όντας αήττητος το πρωτάθλημα. Το 2015-2016 άνηκε στο δυναμικό της Τριγλίας ενώ ακολούθησαν δυο σεζόν στον Άγιο Ιερόθεο.

Καλωσορίζουμε τον Προκόπη Σαγανά στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλά τέρματα.