Connect with us

Υποδομές

Επίσκεψη στην ακαδημία του Ιωνικού απο τον Α.Μπουχαλακη

Published

on

Το Σάββατο 21/5/2016 στις 12.00,το τμήμα Αστεράκια των Ακαδημιών του Α.Ο Ιωνικός,στο πλαίσιο μιάς σειράς φιλοξενιών ποδοσφαιριστών ( με την Πρωτοβουλία του Ηλία Κυριακίδη ) οι οποίοι είτε έχουν διαγράψει σημαντική ιστορία στο άθλημα,είτε καταβάλλουν αξιέπαινη προσπάθεια για να αφήσουν τη δική τους σφραγίδα.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο επόμενος καλεσμένος μας,ο Ανδρέας Μπουχαλάκης,ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΟΣΦΠ. Αποτελεί μεγάλη μας χαρά η θετική απάντηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή να βρεθεί αυτό το Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης ώστε να συνομιλήσει με τους αθλητές μας,να τους βοηθήσει κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και φυσικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία των συνοδών.
Ο Ανδρέας, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ηρακλειώτικου Συλλόγου Εργοτέλη.Η σταθερά ανοδική του πορεία ήταν αυτή που τον οδήγησε στην υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου σε πολύ νεαρή ηλικία στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε.
Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 βρήκε τον Μπουχαλάκη να έχει πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές, ενώ παράλληλα κατάφερε να πετύχει έξι γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ.
Να σημειώσουμε πως το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική το πραγματοποίησε τον Δεκέμβρη του 2011 αγωνιζόμενος πλάι στον νυν προπονητή του τμήματος και αρχηγό της ανδρικής ομάδας του Ιωνικού μας,Ηλία Κυριακίδη.
Ο Μπουχαλάκης το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού το πραγματοποίησε στις 30 Αυγούστου 2014, ως αλλαγή, εναντίον του Παναιτωλικού.
Με τον σύλλογο του ΟΣΦΠ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος.
Πρόκειται για έναν 23χρονο ταλαντούχο Έλληνα μεσοεπιθετικό ο οποίος επίσης διαθέτει και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply