Connect with us

stoplekto

Επίσκεψη στον μικρό Ισίδωρο από τον Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παίδων της Δύναμης Ασπροπύργου Ισίδωρο Τριβέλλα που έσπασε το πόδι του  στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του δεύτερου στο Νοσοκομείο Παίδων « Αγλαΐα Κυριακού» .

Μετείχαν αθλητές του συλλόγου συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο, της Ακαδημίας και τμήματος Υποδομών του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ  κ. Μέγα Καραμπίνη, τον προπονητή του τμήματος ΠΑΙΔΩΝ κ. Δημοσθένη Ρόκα και τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Ευστάθιο Ρόκα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι αθλητές προσέφεραν στον συναθλητή τους στην ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣΔΑ, μια εμφάνιση της ομάδας, υπογεγραμμένη από την 18άδα του αγώνα, μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις ευχές της αθλητικής οικογένειας της Π.Α.Ε. και του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ καθώς και τα λάβαρα των δύο αθλητικών σωματείων.

Εξάλλου για το θέμα Αστέρας Μαγούλας και πανελευσινιακή Ένωση εξέδωσαν δημόσια επιστολή που αναφέρει:

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ των υποδομών της ΕΠΣΔΑ όπου θα κρινόταν ο Πρωταθλητής για το 2016, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ» στην Ελευσίνα το Σάββατο 28-05-2016 με αντίπαλο την ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ στο 3’ λεπτό του αγώνα, έλαβε χώρα ένα δυσάρεστο γεγονός, όπου διέκοψε βίαια την διασκέδαση των πρωταγωνιστών και όλων παρευρισκόμενων φιλάθλων, μικρών και μεγάλων. Ο τραυματισμός του μικρού Αθλητή της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ  όπου διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων.

Το απόγευμα της Κυριακής αθλητές του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο, της Ακαδημίας Π.Α.Ε. και τμήματος Υποδομών του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ  κ. Μέγα Καραμπίνη, τον προπονητή του τμήματος ΠΑΙΔΩΝ κ. Δημοσθένη Ρόκα και τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Ευστάθιο Ρόκα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι αθλητές προσέφεραν στον συναθλητή τους στην ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣΔΑ, μια εμφάνιση της ομάδας, υπογεγραμμένη από την 18άδα του αγώνα, μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις ευχές της αθλητικής οικογένειας της Π.Α.Ε. και του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ καθώς και τα λάβαρα των δύο αθλητικών σωματείων.  

Οι Αθλητές της ακαδημίας μας ΠΑΝΕΛΕΛΕΥΣΙΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.  Οι Αθλητές του τμήματος υποδομών Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, η Προπονητική Ομάδα, οι Φίλαθλοι Γονείς και αμφότερα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στον μικρό Ισίδωρο περαστικά.  Με αφορμή την έξοδό του από το νοσοκομείο του ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αθλητικούς χώρους.   

Συγχαίρουμε Δημοσίως τον Διαιτητή του Αγώνα κ. Σπύρο Μέντη ο οποίος διέκοψε ακαριαία τον αγώνα, τον Ιατρό του αγώνα για την άμεση επέμβασή του και όλους τους φιλάθλους γονείς για την ηρεμία που επέδειξαν στην κερκίδα και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την πορεία της νοσηλείας του μικρού αθλητή.

Κλείνοντας, τα μέλη του ΔΣ του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, έχοντας πλέον την δυσάρεστη εμπειρία τραυματισμού για δεύτερη φορά εντός της ίδιας αθλητικής σεζόν, αναγκαζόμαστε εκ νέου, να καταθέσουμε δημοσίως την άποψή μας, για την αναγκαιότητα παρουσίας ασθενοφόρου σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.

asteras --- asteras episkepsi 2 asteras episkepsi 1