Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επίσκεψη του Τάκη Φύσσα στις Ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου

Published

on

 

Ούτε η βροχή, στάθηκε εμπόδιο, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, για εκατοντάδες μέλη, παράγοντες, προπονητές, παίκτες των ακαδημιών και κηδεμόνες, της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αστέρα Χαϊδαρίου, να υποδεχθούν θερμά τον βετεράνο Διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, κ. Τάκη Φύσσα, ο οποίος με την ιδιότητα του πρεσβευτή του ελληνικού δικτύου ακαδημιών της Βαλένθια (Valencia CF Academy Greece), βρέθηκε στο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου.

Ιστορική στιγμή για τον σύλλογο της πόλης μας και τις ακαδημίες του, αυτή η επίσκεψη ενός εμβληματικού Πρωταθλητή Ευρώπης, σε μία επίσκεψη, όπου ο Τάκης Φύσσας, παρέμεινε για 4 και πλέον ώρες, μιλώντας με τους εκατοντάδες παίκτες των ακαδημιών όλων των τμημάτων, βγάζοντας φωτογραφίες, και εν γένει περνώντας το μήνυμα, ότι το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι.

Απλός, ήρεμος, προσιτός και ευγενέστατος, ο Τάκης Φύσσας, μίλησε προς όλους, μικρούς και μεγάλους για την διαδρομή του, δέχθηκε ερωτήσεις και τις απάντησε όλες, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα σε όλους τους μικρούς παίκτες του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Με τον δικό του τρόπο, πέρασε σε όλους, τα μηνύματα του αληθινού ποδοσφαίρου και την σημασία που έχει η ανάπτυξη του από τις μικρές ηλικίες, όπου θεώρησε ότι είναι ουσιαστικό οι μικροί αθλητές, πέρα από την εκτόνωση στο ποδόσφαιρο, να παραμένουν καλοί, παράλληλα και στα μαθήματα τους στις σχολικές κλίμακες, τονίζοντας την πρόσφατη περίπτωση του 21χρονου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κώστα Τζολάκη, που ήδη έχει εισαχθεί και στο Πανεπιστήμιο.

Ήταν μία επίσκεψη, ουσιώδης και σε χαλαρό κλίμα, που σίγουρα ωφέλησε τους πάντες, μικρούς και μεγάλους.

Τον Τάκη Φύσσα, είχε υποδεχθεί στο γήπεδο και στα γραφεία του σωματείου, η Πρόεδρος, συμπολίτισσα μας, Πολιτικός Μηχανικός, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Χρήστος Γιώτης, ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρεσβευτής της Valencia CF Academy Greece, συνομίλησε με όλο το τεχνικό τιμ και τα διοικητικά στελέχη της ομάδας, όπου τόνισε την ικανοποίηση του, όχι μόνο από την μαζική προσέλευση, αλλά και την εν γένει οργάνωση και δυναμική του σωματείου.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους.

­

ΠΗΓΗ: Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ