Connect with us

kerberos

Επίτιμο πρόεδρο στον Πανελευσινιακό τον Μιχάλη Φωτάρα!

“Τσίμπησαν” όλοι και πήγαν να δουν ντερμπάρα.

Published

on

Μεγάλη πλάκα είχε χθες Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας. Μαζεύτηκαν περίπου 500 φίλαθλοι να δουν τι; Τον Πανελευσινιακό να αγωνίζεται με τον Ελευσινιακό. Δηλαδή τον Ολυμπιακό με την Ξάνθη. Έτριβαν από χαρά τα χέρια τους οι υπεύθυνοι του Πανελευσινιακού που στις εξέδρες αντί για 50 άτομα που πάνε ως συνήθως, ήταν κοντά στα πεντακόσια άτομα. Και μάζεψαν ένα σεβαστό ποσό που κάποια τρύπα θα βουλώσουν.

Και ποιος μάζεψε στο γήπεδο τον κόσμο αυτό; Μα, ποιος άλλος από το μέλος της διοίκσης του Ελευσινιακού, Μιχάλη Φωτάρα. Με ψέματα και με μεταγραφές «ρηχές», κατάφερε να κάνει ένα καλό περιτύλιγμα και να κάνει μήνες τώρα κάποιους από τον Πανελευσινιακό να ασχολούνται με την ομάδα του. «Τσίμπησαν» και οι φίλαθλοι από Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργο και πήγαν στο γήπεδο να δουν το τοπικό ντέρμπι και έκλαιγαν το πεντάευρω. Ποιο ντέρμπι δηλαδή; Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε ο Ελευσινιακός αφού εκτός από μία φάση, στην οποία και διαμαρτύρεται, δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Και πώς να υπάρχει αφού κάποιους από αυτούς κόντευε να τους πατήσει ο Καριαβούλας και να τους κοντύνει και άλλο. Ούτε που τους έβλεπε στο γήπεδο.

Αλλά μετρ της επικοινωνίας ο Μιχάλης Φωτάρας πούλησε σε όλους το παραμύθι ότι ο Ελευσινιακός πάει για τίτλο. Με ποιον να πάει άραγε; Μπαλαρίνα ήταν χθες ο πολυδιαφημισμένος Λελούδας. Κολπάκια, φινέτσα και ουσία και δύναμη τίποτα. Αν είχε άντερα ο προπονητής έπρεπε να τον κάνει αλλαγή στο τέταρτο, και να του πει να φύγει για τη σχολή χορού τζην κέλυ να παραδίδει μαθήματα.

Μάζεψε τα δευτερότριτα της Μαγούλας ο Φωτάρας και τον μισό Απόλλωνα Ποντίων και έλεγε πάω για τίτλο και έλουζε κρύος ιδρώτας εδώ και μήνες κάποιους στον Πανελευσινιακό. Αν είναι δυνατόν να ασχολείται ο Αετός με τις μύγες δηλαδή. Και όμως ασχολιότανε. Επίτευγμα Φωτάρα αυτό. Όπως και ο κόσμος στο γήπεδο που γέμισε το ταμείο του Πανελευσινιακού.

Γι αυτό σας λέω, αν έχουν μυαλό και μεγαλείο ψυχής στον Πανελευσινιακό, πρέπει να τον ανακηρύξουν τον Φωτάρα, επίτιμο πρόεδρο της ομάδας. Προς την κατεύθυνση αυτή ίσως να ήταν και η δήλωση του προέδρου του Πανελευσινιακού, Αλέκου Παθιάκη: “Τους ευχαριστούμε πολύ”. Τον Ευχαριστούμε πολύ, έπρεπε δηλαδή να πεί.

” Ο Κέρβερος”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply