Connect with us

slideshow

Επαγγελματική νίκη η Κόρινθος στην Μάνδρα..(φωτο)

Νίκησε 2-1, δεν δόθηκε πέναλτι στον Μανδραϊκό

Published

on

Μεγάλη νίκη μέσα στην Μάνδρα σημείωσε η Κόρινθος με 2-1 επί του Μανδραϊκού, αποτέλεσμα που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία.

Η Κόρινθος ευτύχησε να σκοράρει στις αρχές των δύο ημιχρόνων και ειδικά το 1-2 στο 47΄ήταν αυτό που «έκοψε τα φτερά» του Μανδραϊκού καθώς είχε το πάνω χέρι στο  παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και είχε κλείσει την «Μπάρτσα» στα μετόπισθεν. Οι Κορίνθιοι έδειξαν πάντως ότι διαθέτουν ομάδα με έμπειρους παίκτες που στα δύσκολα παιχνίδια ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα.

Πάντως το ματς μπορεί να είχε εντελώς διαφορετική τροπή αν στο 6΄κιόλας λεπτό, ο διαιτητής του αγώνα Σφακιανάκης, δεν έκλεινε τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Αργυρίου, ο οποίος ήταν σε ευνοϊκή θέση για γκολ. Ένας αμυντικός της Κορίνθου τον τράβηξε από το χέρι και τον έβγαλε εκτός τροχιάς. Η φάση αυτή ήταν πέναλτι και αποβολή για τον αμυντικό της Κορίνθου.

Στην πρώτη επίθεσή της στο 16΄η Κόρινθος πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, ο Λάμπρογιώργος από κοντά έγραψε το 1-0.

Στο 20΄ ο Μανδραϊκός κέρδισε φάουλ που εκτελέστηκε με πάσα στον Παπουτσή, του οποίου το δυνατό σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 26΄ο Μανδραϊκός έχασε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Μεϊμαρίδης από καλή θέση έπιασε αέρα ενώ αμέσως μετά το σουτ του Παπουτσή πέρασε διπλα από το δοκάρι.

Στο 28΄σουτ του Χέλη η μπάλα βρήκε πρώτα σε αμυντικό και μετά στο δοκάρι.

Στο 40΄ο Ραπτόπουλος σημείωσε το μισό γκολ της ισοφάρισης. Πήδησε ψηλά και πήρε κεφαλιά μέσα από τα χέρια του πανύψηλου τερματοφύλακα της Κορίνθου, Σουμουλίδη. Η μπάλα στρώθηκε στον Αλημπά που έγραψε το 1-1. Αυτή την και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου

Και ενώ η εικόνα έδειχνε ότι ο Μανδραϊκός ήταν αυτός που θα πίεζε για το δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στο 47΄ η Κόρινθος κέρδισε κόρνερ από αριστερά. Η άμυνα του Μανδραϊκού έδιωξε για να πάει και πάλι η μπάλα στο ύψος σχεδόν του κόρνερ και λίγο πιο πίσω, όπου ο Σεϊτάι με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στην απέναντι γωνία του Τσουκαλά κάνοντας το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 50΄μετά από φάουλ του Παπουτσή, ο Χέλης που είχε προωθηθεί δεν κατάφερε να πιάσει δυνατό σουτ και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 54΄ο Σεϊτάι βρέθηκε λίγο πριν το 1-3 αλλά ο Τσουκαλάς είπε όχι στο σουτ του επιθετικού της Κορίνθου.

Στο 90΄ο Ραπτόπουλος έπιασε σουτ εξ επαφής αλλά ήταν η σειρά του Σουμουλίδη να πει όχι και να κρατήσει τη νίκη για την ομάδα του.

Από το παιχνίδι δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια με τους Κωνσταντινίδη και Λαμπρογιώργο στο 89΄να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο πρώτος για σκληρό φάουλ και ο δεύτερος επειδή καθυστέρησε να γίνει αλλαγή.

Με λάθη η διαιτησία του Σφακιανάκη (Τουμπακάρης- Αθανασόπουλος)

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Γεωργιάδης Π (89΄Πλαβούκος), Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοκλιώτης, Μεϊμαρίδης (64΄Κωνσταντινίδης), Τουρνάς, Αργυρίου, Αλημπάς, Ραπτόπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουμουλίδης, Παπακωνσταντίνου, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί (90΄Ζάρκος), Σπυρόπουλος, Σεϊτάι, Λουμπαρδέας, Σαγανάς (74΄Μπαλτσής), Δημητριάδης (57΄Σιώκος), Λαμπρογιώργος.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply