Connect with us

4ος Όμιλος

Επαγγελματική νίκη η Τρίγλια στη Νεάπολη

Published

on

Παραδοσιακά η Τρίγλια Ραφήνας δείχνει ότι είναι ικανή να φεύγει αλώβητη από την Νεάπολη και αυτά η παράδοση επιβεβαιώθηκε και σήμερα στον αγώνα με τον Ιωνικό. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα πανηγύρισε μια επαγγελματική νίκη αφού επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 των Νικαιωτών παραμένοντας στην 2η θέση με 33 βαθμούς, έχοντας διαφορά με τον πρωτοπόρο Φωστήρα πέντε βαθμούς.

Οι Ραφηνιώτες δεν εξέπληξαν αρκετούς με την απόδοση τους ωστοσο χάρις σε γκολ του Παπαδόπουλου πήραν αυτό που ήθελαν κοιτάζοντας με μεγάλη αισιοδοξία τον β’ γύρο και τη μάχη που θα δώσουν με τον Φωστήρα για τον τίτλο.

Από την άλλη, η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη παρότι έβγαλε αντίδραση μετά το ματς με τον Ατρόμητο, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις δεν μπόρεσε να νικήσει μένοντας στους 23 βαθμούς και την 8η θέση.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 5’ με τον Παπαδόπουλο ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 μετά από τη σέντρα του Μανδύλη. Στη συνέχεια ο Ιωνικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στην επανάληψη, ο ιστορική ομάδα είχε την κατοχή με το μέρος της και παρότι στο 80′ και στο 85’ έφτασε κοντά στο γκολ,  οι κεφαλιές του Μαυρουδή πέρασαν άουτ, ενώ προηγουμένως ο Ρόβας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγινης, Νικολέτος (60′ Τσαφταρίδης), Παντελιδης, Μιχελης, Κυριακιδης, Κρητικος, Ροβας, Σιμιτσης, Ανδριανοπουλος, Μαυρούδης, Προβατιδης (46′ λ.τρ. Γιαννουλάκης).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Λέτσο, Καρδαρης, Μειμαρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφιδας (65’ Καραδέμητρος), Μανδύλης, Γουλας, Κοντη (80’ Μουλλάκης), Βασιλειου (85’ Λαζούρας), Παπαδοπουλος.