Connect with us

stoplekto

Επαναδραστηριοποιείται ο Α.Σ. Νέου Φαλήρου

Published

on

Στις επάλξεις επιστρέφει ο ΑΣ Νέου Φαλήρου. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν ανενεργή και με την επιθυμία κάποιων ανθρώπων, έχοντας μπροστάρη τον Νικήτα Νικολάκη, δημιουργήθηκε ΔΣ και η ομάδα φέτος θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Αναλυτικά η επιστολή που λάβαμε από τους υπεύθυνους του σωματείου:

« Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε πώς το ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Σ. Νέου Φαλήρου, το οποίο θα μετονομασθεί σε «Α.Ε. Αστυπάλαια Κορυδαλλού» έχει επαναδραστηριοποιηθεί πλήρως, υπό νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα 2015-2016 της Γ’ Πειραιά με έδρα το γήπεδο του Κορυδαλλού.

Παρακαλούνται όσοι παίκτες ανήκουν και έχουν δελτία στον ΑΣ Νέου Φαλήρου, καθώς και όσοι άλλοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετέχουν και να ενσωματωθούν στην ομάδα να έρθουν σε επαφή άμεσα με τα μέλη της διοίκησης προκειμένου να πραγματοποιηθεί σχετική συνάντηση στα γραφεία της ομάδας που εδρεύουν στην οδό Καυκάσου 68 στη Νίκαια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Νικήτα Νικολάκη(Πρόεδρος, 6947045680) και Χάρη Κόζη(Σύμβουλος και Γενικός Αρχηγός, 6947445213).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply