Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επαναλειτουργία ποδοσφαιρικών τμημάτων Π.Α.Ο Καματερού

Published

on

Ανακοίνωση Π.Α.Ο Καματερού

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Καματερού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι, την ερχόμενη εβδομάδα 18-24/5 επαναλειτουργεί το Δημοτικό Στάδιο Καματερού, για να υποδεχθεί αυστηρά (σε α΄ φάση), τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ14, Κ16, Κ18 και ΑΝΔΡΩΝ, ενώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν συντεταγμένα και τα υπόλοιπα ηλικιακά τμήματα (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Γ.Γ.Α. και του Υπουργείου Υγείας.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται ανά ηλικιακό τμήμα και ανά group των 6-8 ποδοσφαιριστών και σε α’ φάση, θα περιλαμβάνει ατομικές προπονήσεις και μετά χρήση μπάλας. Θα τηρηθεί πρωτόκολλο ασφαλούς εισόδου και παραμονής, μόνο στον αγωνιστικό χώρο και μόνο των αθλητών που θα δηλώσουν υπεύθυνα συμμετοχή. ( Δεν θα λειτουργήσουν τα αποδυτήρια, οι κοινόχρηστοι χώροι και το κυλικείο).
Θα παρακαλέσουμε (γονείς ή αθλητές), να επικοινωνήσουν από Δευτέρα 18/5/2020, με τη Γραμματεία του γηπέδου (210 2383103 – ώρες 7.00 -9.00 μ.μ. για να :
Δηλώσουν υπεύθυνα την επιθυμία και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις προπονήσεις, προϋπόθεση απολύτως αναγκαία, για τη καλύτερη κατανομή των ποδοσφαιριστών / τμημάτων / ωρών στο νέο πρόγραμμα λειτουργίας που θ’ ανακοινωθεί από τις 20/5 και θα ισχύσει μέχρι τέλους της περιόδου, που πρόθεσή μας είναι να επιμηκυνθεί, αν όλα πάνε καλά.
Πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις εισόδου στις εγκαταστάσεις και λειτουργίας των προπονήσεων.

ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΓΙΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Το Δ.Σ. Π.Α.Ο. Καματερού