Connect with us

5ος Όμιλος

Επανεκκίνηση στον Βύρωνα ζητά ο Ιωνικός

Published

on

Ως παρένθεση εκλαμβάνουν στον Ιωνικό το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας με αντίπαλο το Γιούχτα (0-0). Ηταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών ωστόσο στη Νέαπολη παίχτες, τεχνικό επιτελείο και Διοικούσα Επιτροπή ενωμένοι σαν μια γροθία κυττάζουν μπροστά καθώς στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Βύρωνα (15:00 ΔημοτικόστάδιοΒύρωνα) η ομάδα του Μάρκου Δήμου προσβλέπει σε επιστροφή στις επιτυχίες.

 

Η αντίπαλος του Ιωνικού είναι σκληρή και ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα στο Βύρωνα. Μπορεί να μην έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης αλλά ταυτόχρονα δεν έχει γνωρίσει ήττα στο πρωτάθλημα. Σε 4 παιχνίδια    τα αποτελέσματά της ήταν όλα ισοπαλίες.

 

Ο ΜάρκοςΔήμος, μίλησε στο ionikosfc.gr για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του:

 

“Πρόκειται για αναμέτρηση με πολλές δυσκολίες. Παίζουμε το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι μας στο Βύρωνα με αντίπαλο μια ομάδα σκληρή και με πολύ δυνατή έδρα. Η Δόξα πρόερχεται από καλό αποτέλεσμα(0-0  με Πανελευσινιακό εκτός) και να μην ξεχνάμε οτι παραμένει αήττητη. Εμείς προερχόμαστε από παιχνίδι που το θεωρούμε παρένθεση στις καλές μας εμφανίσεις και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατο τρόπο.

Πηγαίνουμε στο Βύρωνα για δύο αποτελέσματα, αλλά και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο. ”

 

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Νικαιώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γιάννη Χρυσάφη καθώς ο έμπειρος επιτελικός μέσος πρόερχεται από τραυματισμό στο δικέφαλο τον οποίο ξεπέρασε αλλά κρίθηκε σωστό να μην διακινδυνεύσει με υποτροπή στον μεθαυριανό αγώνα ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στη συνέχεια.

 

Εξακολουθούν απόντες οι μακροχρόνια τραυματίες που ακολουθούν τη θεραπεία τους, Μακρυωνίτης, Τσακίρης, Μπουλούλης και Κουτσογιαννόπουλος.

 

Διαιτητής στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Βύρωνα είναι ο Αχαιός Νίκος Μακρυπόδης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιάννη Τσιρίνη και Σπήλιο Οικονόμου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply