Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Επανεκλογή Χρ. Παπακωνσταντίνου στον Μανδραϊκό, το νέο ΔΣ

Published

on

Ο Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος μετά την επίσημη αναγνώριση του νέου καταστατικού, εξέλεξε τη νέα διοίκησή του.
Πλέον έχει ένα σύγχρονο καταστατικό, όχι απλά εναρμονισμένο με το νέο αθλητικό νόμο αλλά και εφάμιλλο μεγάλων αθλητικών συλλόγων της χώρας. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου, διοικητικά, αθλητικά και οικονομικοτεχνικά.
Το εργαλείο αυτό μαζί με την μεγάλη εθελοντική διάθεση των μελών, είναι στα χέρια μιας νέας διοίκησης για τα επόμενα 3 χρόνια. Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Χρήστος Παπακωνσταντίνου και μαζί του θα είναι σε μια ισχυρή ομάδα 14 τακτικά και 5 αναπληρωματικά μέλη. (πίνακας με αλαφαβητική σειρά).
Ο διοικητικός, αθλητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα και αποφασίστηκαν οι στόχοι για τα επόμενα 3 χρόνια. Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ θα διαμορφωθεί ο αναλυτικός σχεδιασμός και τα βήματα του Ομίλου στα 7 αθλητικά τμήματα που λειτουργούν ήδη και για τα νέα που θα ιδρυθούν.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν, συγχαίρουμε τους εκλεγέντες και ευχόμαστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Μανδραϊκού μας για το καλό του αθλητισμού, των παιδιών μας και όλης της νεολαίας της πόλης μας.
Ευχαριστούμε τέλος το νομικό σύμβουλο του Ομίλου κ. Μηνά Αναστασάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.