Connect with us

4ος Όμιλος

Επαφή με Πετράκη ο Ερμής Ζωνιανών

Published

on

Η αποχώρηση του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήρθε εντελώς ξαφνικά, ωστόσο, στο στρατόπεδο του Ερμή Ζωνιανών δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και ήδη ξεκινούν τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Βιαννίτη προπονητή. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρώην τεχνικό του Ηροδότου, Γιώργο Πετράκη, προκειμένου οι δυο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο υποψήφιος στόχος των Ζωνιανών τον προηγούμενο 1,5 χρόνο εργάστηκε στον Ηρόδοτο πραγματοποιώντας αρκετά καλή δουλειά, ειδικότερα στην πρώτη σεζόν όπου η ομάδα υποβιβάστηκε έχοντας στην πλάτη της την τιμωρία  απ’ τα όσα συνέβησαν στο α’ ματς της σεζόν με τον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη. Παράλληλα, ο νεαρός προπονητής έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Τυμπακίου, με τους ανθρώπους των ‘πρασίνων’ να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του.

Σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή στα θέματα λειτουργίας και στο οικονομικό κομμάτι, τότε ο Γιώργος Πετράκης θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην τεχνική ηγεσία του συλλογου.