Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή ισοπαλία ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αγίους Αναργύρους

Published

on

Επεισοδιακή ισοπαλία δίχως τέρματα στην Διάνα ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αγίους Αναργύρους. Οι παίκτες των δύο ομάδων κατάφεραν να ανάψουν τα αίματα μετά το 76′ σε ένα μέτριο, αλλά ιδιαίτερα σκληρό και γεμάτο ένταση παιχνίδι. Αιτία; Μερικές αποφάσεις του διαιτητή Παπαγεωργίου. Πετυχημένο ντεμπούτο για τον Δημήτρη Καλύκα στον πάγκο της Ένωσης εξασφαλίζοντας έναν σημαντικό βαθμό, ενώ απομάκρυναν έξι βαθμούς τους ‘νερατζούρι’ από την κορυφή.

Η αρχή του… κακού!

Οι μάχες ήταν πολλές εξ’αρχής και τα μαρκαρίσματα πολλά. Στο 75′ καταγράφηκε η φάση του αγώνα, όταν ο Κοκότης ανέτρεψε τον Ζήση και ο διαιτητής αντί για πέναλτι υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε διαμαρτυρίες και ο εκνευρισμός κατέβαλε τους παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ. Αυτό ωφέλησε τους φιλοξενούμενους που κέρδιζαν χρόνο μέχρι το τελικό σφύριγμα. Μετά την επίμαχη φάση, ένα τάκλιν του Τούρλα στον Μπίτιλη δημιούργησε μια μικρή διακοπή, αλλά η μεγαλύτερη ήρθε στο 85′. Τότε, ένα νέο φάουλ του Τούρλα εξόργισε τον Μπιρμπιλή και άναψαν τα αίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με το διαιτητικό τρίο να προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση. Ταυτόχρονα, μια μικρή ένταση σημειώθηκε στην κερκίδα, όπου βρισκόντουσαν φίλοι των δύο συλλόγων. Τελικά, έπειτα από τρία λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ στην κερκίδα συνεχίστηκε ο μικρός αναβρασμός. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι…

Στο ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι πίεζαν στο πρώτο ημίχρονο δίχως να βρουν χώρους εύκολα. Από την άλλη πλευρά, ο Πλεξίδας έχασε μοναδική ευκαιρία μέσα από την περιοχή στο 16′ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Στο 23′ ο Σαράντης πρόλαβε οριακά τον Μπίτιλη και ναι αυτές ήταν οι φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, κακό τελείωμα του Μπίτιλη στο 53′ από πλάγια θέση και συνεχής εναλλαγή στις κατοχές από τα δύο σύνολα. Στο 79′ οι ‘κυανέρυθροι’ παραλίγο να φύγουν νικητές από την Ηλιούπολη, όταν ο Μυστρίδης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Πλεξίδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο (όσο παίχτηκε) και τις καθυστερήσεις, οι ‘νερατζούρι’ πίεσαν για το ‘χρυσό’ τέρμα, αλλά ο Ζέλο αστόχησε δύο φορές.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Ν., Τουμπακάρης Ι., Δόσης Μ.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης (65′ Λεβέντης), Ζέλο, Ζήσης (82′ Γκίκα), Μπίτιλης, Κουντουριώτης (48′ Γουσούλης Θ.).

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Σαράντης, Βυζανιάρης, Γεωργίου, Μυστρίδης, Κόντος (46′ Τούρλας), Κοκότης, Δημαράς (90′ Λώλο), Κοσμάς, Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Κοντογουλίδης (53′ λ.τρ. Μπόσιος).